Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan utaljunk egy pasinak, hogy legyen romantikusabb és érzékibb?
Figyelt kérdés
2013. jan. 30. 23:55
11/21 A kérdező kommentje:
..és ez most kit érdekel? Szánalom.xDD
2013. jan. 31. 00:06
12/21 A kérdező kommentje:
# 13 köszönöm szépen a választ.:)
2013. jan. 31. 00:07
13/21 anonim válasza:
én ugyanígy volt az exemmel
hát te bárhogy kértem kerek perecbe akkor se tette meg
de próbáld meg hátha bejön
14/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm.megpróbálom.:)
2013. jan. 31. 00:11
15/21 anonim válasza:
Nekem netrol szoktak utalni. Romantikusnak nem mondanam, de izgalomba jovok tole, es jol esik :D
16/21 anonim válasza:
Ha nekem azt mondaná a barátnőm, hogy legyek romantikusabb és érzékibb, nekem elsőnek a széles Hortobágy képe villana fel a fejemben! Hogyha pedig a barátnő csak utal rá, a legtöbb férfi észre sem venné, hogy közölni akar a lány valamit! Ilyen buták vagyunk. Specifikusnak kell lenni!
17/21 anonim válasza:
Először is add tudtára, de azért az ilyentől ne várj sokat a romantikából.Ettől függetlenül össze lehet csiszolódni és lehet a legjobb .
18/21 anonim válasza:
Vannak pasik akiket forró vassal ütnél akkor se tudnál kicsikarni belőlük efféle dolgokat. Egyszerűen nem mindenki alkalmas rá. Azt hiszem őket hívják érzelmi analfabétáknak. Az exem volt ilyen. Érzelemmentes rideg közönyös de belül egy sírós kisfiú aki igyekezett maszkkal eltakarni a valódi énjét, mert ahonnan jött ott férfiatlan a sírás és mindenféle érzelemkimutatás.
19/21 anonim válasza:
Szeretni nem tudott. Voltak csökevényes "antennái" hozzá, de se elfogadni de viszonozni sem kimutatni nem tudta se a szeretetét se a vonzalmát. A kezemet sem fogta meg nyilvánosan. Csók elképzelhetetlen volt. Ráültem a strandon a hasára(!) és lelökött h mit képzelek strandon vagyunk...de otthon is elháritott mindenfajta közeledést kellemetlenül érezte magát. Helytelenül szocializált érzelmi analfabéta szegényem.
20/21 anonim válasza:
szerintem, utalgass rá, hogy szeretnél ilyesmiket, konkrétan példával. Vagy ha filmet néztek és látsz hasonlót, mondhatod neki, hogy milyen aranyos a fiútól, hogy megsimizte a nő arcát stb.. igazából, ha konkrétan mondanám, neki és utána esetleg csinálná, nekem már nem esne jól. Mert úgy érezném, hogy nem szívből jön. Bár tényleg sok pasi csak a konkrét dolgokból ért, utalgatással nem sokra mész, de egy próbát megér..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!