Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek milyen lányok jönnek be jobban?
Figyelt kérdés
Sportos(baseballsapka, farmer, eljár sportolni, ilyenek), vagy ribis (mindenki tudja hogy milyen) vagy esetleg kislányos? (kis szoknya, mellény, divatos....)2013. jan. 30. 18:55
11/18 A kérdező kommentje:
én olyan sportos lány vagyok, közepesen passzos vagy kicsit lógósabb (nem elnyúlt) pólóba meg farmerban szoktam suliba lenni, sok helyre fullcapba járok, vállig érő tépett hajam van, gördeszkázom, rajzolok, ilyenek... és az álatokat is nagyon szeretem, leginkább fiúkkal vagyok, és sokan azt mondják hogy szép vagyok, és hát szerintem se vagyok annyira csúnya. nektek ez bejönne?
2013. jan. 31. 19:55
12/18 anonim válasza:
Hát figyelj hogyha tényleg szép vagy, akkor nincs gond. Nem tudom hány éves lehetsz, úgy 14-nek tippellek és abban a koromban nekem is tetszettek az ilyen csajok, viszont ha 18-20 évesen vagy ilyen, az nem túl jó.
13/18 A kérdező kommentje:
pont 14 és fél vagyok :D
2013. jan. 31. 21:40
14/18 anonim válasza:
Akkor szerintem nincs gond, bár így elég nehéz megmondani. Talán ha egy képet mutatnál, könnyebb lenne. Nem muszáj látszani az arcodnak ha nem akarod. Csak a stílusodat nézném meg, mivel annak milyenségéről kérdeztél. Na ezt jól megasszontam :D
15/18 anonim válasza:
Jól hangzik! ;)
Maradj csak ilyen! :P
Egy képre én is kíváncsi lennék! :)
Milyen zenét szeretsz?
16/18 A kérdező kommentje:
hát a zene attól függ hogy milyen hangulatom van... nem vagyok ilyen justin bieber meg hasonl nyálas zenék rajongója... usher, david guetta... meg ilyen bulizós zenék :D Mostani kedveneim a: Avril Lavigne- skater boi Sia ft david guetta-she wolf, meg még sok más :D
2013. febr. 1. 18:55
17/18 A kérdező kommentje:
Képet azért nem tudok küldeni, mert nem szoktam magam fényképezni... meg elhagytam a sapkám, ami a védjegyem... :'( de majd veszek mégegyet :D ami olyan mint amilyen a kedvencem volt :)
2013. febr. 1. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!