Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek ha tetszik 1lány, akkor ráírtok facebookon? Mert van 1fiú, akivel mindig összefutok, beszélgetünk, a múltkor 1ütt vizipipáztunk, de valahogy mindig csak én irok rá faceen. Vagy lehet, h félős és nem mer?
Figyelt kérdés
2013. jan. 30. 15:02
11/18 A kérdező kommentje:
hát én egyértelműen nem barát oldalon vagyok. De ő??? nem tudom...
2013. jan. 30. 15:43
12/18 A kérdező kommentje:
am barátilag is lehetne írni...
2013. jan. 30. 15:44
13/18 Búbosvöcsök válasza:
Először úgy olvastam 11lány. Pedig csak 2 sört ittam.
14/18 A kérdező kommentje:
na és mi a véleményed, ha tetszik 11lány? :DDDDDDDDDDDDD
2013. jan. 30. 16:31
15/18 Búbosvöcsök válasza:
Őőőőő nemtom' még nem volt ilyen. Vagyis egyszerre nem.
De ha 11 lányra egyszerre ráírnék fb-on, ha egyáltalán lenne fbom, de nincs akkor abból elég nagy káosz lenne, minden szinten. Most látom hogy vízi pipáztatok is. ; )
16/18 A kérdező kommentje:
hát igen. Vagyis végül nem. 2óráig szerelgettük a vizipipát :D
2013. jan. 30. 17:18
17/18 Búbosvöcsök válasza:
Az fasz@. Na akkor az eredeti kérdésre, nem írnék rá mert nincs fb-om. : )
18/18 A kérdező kommentje:
de neki van...
2013. jan. 30. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!