Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi csináljak, ha a kutya megette a fogamzásgátlómat?
Figyelt kérdés
Nagyon vicces és ironikus, de tényleg megengedte. 3 hónapos jószág. Pontosan nem tudom mennyit, egy-két vagy másfél hetet ehetett meg. Ilyenkor hogyan szedjen tovább a fogamzásgátlót? Hála istennek még van itthon két levéllel, de ha másik levélből pótolnám, akkor tört levelem lenne és azt nem szeretném! Lehet szünet nélkül szedni másfél havi tablettát, káros lenne? Mercilont szedek. ... Voltatok már ehhez hasonló helyzetben? ... gyógyszerészt kérdeztem, nyegve nyögve nem tudott válaszolni. Hívtam a nőgyógyászatot, ott az asszisztens sem válaszolt kellőképp. Egyedül az állatorvos mondta, hogy semmi baja nem lesz a kuttynak. :)2013. jan. 30. 14:19
11/12 anonim válasza:
Hát apám, ma már a kutyák is a felelősségteljes szex hívei... :D Fogamzásgátlót szed fiatalon.
12/12 anonim válasza:
ha ezt a levelet még nem kezdted meg, akkor ne is tedd. egy másikkal pontosan fogod tudni, hogy hány napot szeded, illetve a későbbiekben, ha egy nyaralás vagy más miatt gy adódna, hogy néhány nappal kitolnád a menzeszed, akkor van hozzá gyógyszered, és nem kell utána számolgatnod.(azért hozzáteszem, hogy egy ilyen "kitolás" nagyon meg tudja zavarni a ciklust, köztes, esetleg erősebb vérzésekkel... de van amikor az ember úgy látja, hogy megéri :-) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!