Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi van velem? Mért érzem úgy,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van velem? Mért érzem úgy, hogy nem szeretem a fiúkat és, hogy egyáltalán nem tudnám elképzelni magam egy fiúval egyáltalán?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy kicsit fura...de nem tudom miért van ez...
2013. jan. 29. 20:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

én még mindig azt mondom h ez normális:)

bárki bármit mond. én 15 évesen lettem elöször szerelmes.de igazábol még akkor se érdekelt a randizás, csak a szerelemnek nem nagyon lehet ellenállni. most 26 vagyok de most se vagyok pasifüggö. ha van oké de ha soha többet nem lesz az se zavarna.

ez inkább fura mint nálad:)

ki tudja lehet leszbi leszel vagy csak magadnak valo sosem lehet tudni.én még nem aggodnék. vannak késönérö tipusok.vagy pont te vagy elég érett és mig más már tul van 5 szexen és egy abortuszon neked ennél több eszed lesz.

2013. jan. 29. 21:11
 12/17 anonim ***** válasza:

15 évesen is meg vannak még zavarodva a gyerekek.

Hiába nehéz most elhinni, de majd változol :)

2013. jan. 29. 21:13
 13/17 A kérdező kommentje:

# 11/11

Voltam szerelmes fiúba...már nagyon sokszor...de csak ennyi...azt inkább elkerülöm és kész...

2013. jan. 29. 21:17
 14/17 anonim ***** válasza:

akkor nincs itt semmi probléma. fiatal vagy és ennyi. nem kell semmit elkapkodni.

még magadat sem ismered,igy felesleges bármibe belebonyolodni. elöbb ismerd meg magadat, szeresd magad,legyen önbizalmad és akkor minden kialakul.neked nem kell semmit se tenned ha jön a szerelem jön.ha nem viszonozzák akkor is van és kész. de biztos lesz majd akinek megtetszel és lehet hogy nálad is kialakul vmi.

15 évesen beleszerettem a legjobb barátomba, osztálytársamba. viszonzatlan volt. most, 12 évvel késöbb összefutottunk és azota együtt vagyunk.

2013. jan. 29. 21:20
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ! :)
2013. jan. 29. 21:28
 16/17 anonim ***** válasza:

tudod miért? Mert be vagy sz@rva az egésztől, igyekezz kinőni :D Én is így voltam anno.

F19

2013. jan. 30. 03:06
 17/17 anonim ***** válasza:
N/e igyekezz sehova. Ha eljn6 az ideje, érezni fogod, addig meg ne hallgass másokra. Ez nem verseny, van aki a nemi érésben gyors, van6 aki a szellemiben...
2013. jan. 30. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!