Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csókoljak meg egy lányt, miből tudom hogy tetszek neki hogy hivjam randira?
Hát ha máshogy viselkedik veled, mint azt te megszoktad, és jó értelembe akkor tetszel neki...most a randirahívás nem egy bonyolult folyamat ( ha egy kicsit szétszórt vagy és zavarba jössz ne aggódj azt a lányok: cukinak:33 tartják:P)
-Szia. Van kedved eljönni velem moziba a hétvégén?
-Szia.Háát...azt hiszem nincsen semmi dolgom.Miért is ne?
-Ó remek akkor te választasz filmet, mmert nekem mind1 milyen filmet nézünk.:)
-Jaj de aranyos vagy akkor majd válasszunk közösen inkább hoyg mindenkinek jó legyen.
-Remek ötlet
Kb ennyi...és aztán minden megy magától:P És a csókot ne nagyon erökltesd feltétlenül az első randin, majd amikor úgy érzed, hogy eljött az ideje:)
sok sikert!!
16/L
nem bonyolult kideríteni h mikor tetszel egy lánynak:D cukin mosolyog természetesen mindig köszön is-már ha osztálytárs-akaratlanul is bennünk van a hajcsavargatás, esetleg el is pirul a lány és nem tudom h ki hogy van ezzel de ha a közelemben van vki a ki tetszik akkor rám jön a szófosás:DDDxd lehet h nem köszön mert félénk, sőt lehet h az elpiruláson kívül semmit nem fog csinálni:D:| és tudjuk h a férfiak 90%a azt várja h a nők kezdeményezzenek de hidd el ez fordítva is pont így igaz;)...bár attól függ mennyi önbizalma van a csajszinak:) A csók az jön magától, ha úgy adódik a helyzet;)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!