Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszek neki? (többi lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszek neki? (többi lent)

Figyelt kérdés

Egy velem egyidős csajjal nagyon jóba vagyunk kb 2 hónapja. Nemrég elhívott be a városba, természetesen be is mentem vele. Bementünk a boltba.. megkívánt 1 (milka) csokit, természetesen megvettem:) Akkor elmentünk valami női boltba, mert akart venni magának gumikarkötőt. Adott is egyet nekem azzal, hogy barátságkarkötő. Elfogadtam. Aznap este beszéltünk facebookon és kérdezte, hogy szerelmes vagyok-e belé. Annyit válaszoltam, hogy nem. De tegnap este írta hogy "Szeretleeeek!!<3" de erre a válaszom elhülyéskedtem, mert nemtudtam mit írni.

Lányok! Ti is szoktatok egyik fiú barátotoknak adni valami barátságkarkötőt vagy valamit?????????

Szerintetek bejövök neki, vagy csak úgy látom, mintha bejönnék neki?? Ha igen, akkor hogy mondjam el neki, hogy csak barátok vagyunk, és Én nem szeretnék vele járni?? (Mert ha csak így mondanám akkor tuti megsértődne.....)

Hülye válaszokat nemkérek!!!!!!!!!!!!!!

2013. jan. 29. 13:57
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja és mindketten 15 évesek vagyunk.
2013. jan. 29. 13:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

"Hülye válaszokat nemkérek!!!!!!"

Francba. Legközelebb ezt ne a végére írd, hanem az elejére. Most így elolvastam az egészet tök feleslegesen. BAKKER

2013. jan. 29. 14:05
 3/8 anonim ***** válasza:

BARÁTSÁG karkötő?

friendzone karkötő???

2013. jan. 29. 14:11
 4/8 anonim ***** válasza:
eddig vadászott barátra, hogy a többiek előtt fel tudja mutatni neki is van ... most te bejöttél a csőbe
2013. jan. 29. 14:26
 5/8 anonim válasza:
megfelelő körettel tálald, hogy ne érezze cikinek. ha cikinek érzi akkor fog megsértődni. köret pl. hogy te nagyon jó barátom vagy, és azért mondom ezt mert nem szeretném ha ez közénk állna stb. és utána keresd!!! ha nem keresed azt hiszi majd, hogy csak úgy lekoptattad. ha keresed akkor jobban fogja érezni magát (már ha normális és tényleg a barátod). :)
2013. jan. 29. 14:39
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

De még 1 fontos dolgot kifelejtettem. a múlt hét pénteken eggyüt volt vége az edzésünknek, és hülyéskedtünk meg minden... eggyüt mentünk haza.. és megfogta a fenekemet... többször is.. persze röhögtünk.. :)

2013. jan. 29. 14:52
 7/8 anonim ***** válasza:
én is megfognám a feneked ... szerinted bejössz nekem?
2013. jan. 29. 14:59
 8/8 anonim ***** válasza:
hová jut a világ, hogy a csaj fogdossa - haveri alapon - a fiú fenekét?!
2013. jan. 29. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!