Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12/23 anonim válasza:
13/23 anonim válasza:
Nemrég linkeltek be egy csávót hasonló arckifejezéssel. Ő nagyon jóképű volt, és mik a válaszok:
Fúúú nagyon jó!
Határozott pasi, ilyen az ideálom!
Egyáltalán nem nagyképű, csak tudja, mint akar.
És te meg ezt kapod, hogy nagyképű vagy, meg stb. Borzalmasan szánalmasak a nők.
14/23 anonim válasza:
Kedves 12-es válaszoló hidd el nincs mindenki oda a kigyurt nyomorékokért....
15/23 anonim válasza:
Vegyél vissza az arcodból, a képekről süt a beképzeltség!
Amúgy helyes srác vagy, jó a testalkatod is, de ne vidd túlzásba a gyúrást!
16/23 anonim válasza:
1.képedről süt a beképzeltség és a "raj vagyok"...,nekem ez nagyon nem jön be.
17/23 anonim válasza:
Ha nagyon jóképű egy pasi, akkor mind azt írja le, hogy mennyire bejön neki, akkor is ha agresszív, buta fejet vág. Ha egy átlagos arcot felraknak, jó kisugárzással, akkor meg csak a csámcsogás megy, nem jössz be, neee, hagyjuk dumák. Tényleg furák a lányok.
18/23 anonim válasza:
szerintem jól nézel ki, csak ne legyél tapló.
19/23 anonim válasza:
Hát az az első "megpucoltam az összes krumplit" póz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!