Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól gondolom, hogy az alacsony és vékony fiúkat utálják a lányok?
"A párom 170 cm és olyan 66 kg volt, mikor megismertem"
Pont az ilyenek csajoznak most leginkább, úgyhogy megértem.
Most ez komoly, hogy 170 centis csávó magas csajra menjen? Na ne már! Hogy néznének ki?
172 centis vagyok, egyáltalán nem is tetszenek a magas lányok, nem csak azért, mert nagyobbak, mint én.
Annyiból komoly, hogy egy picike lány úgy gondolkozik: "én is kicsi vagyok, a párom is az lesz, a sok magas ember közt gyámoltalanok leszünk!"
Egy magasabb lányban ez nincs meg. nem 180-190 lányról beszélek. 170-175+
Nekik sosem kellett szembenézniük azzal, hogy majd egy fejjel alacsonyabbak a többi lánynál, többi embernél. Nem becézték törpillának meg hasonlókat őket. Most gondolj bele: törpilla összejön babszem jankóval. :P
Tehát, a közepes, magas lányok néha azt se bánják, ha a srác pár centivel alacsonyabb náluk. De alacsony lányt ritkán látok közepes vagy alacsony fiúval.
Utolsó: aha, biztos.
Itt az 5. válasz az enyém. Kérlek nézd meg a linkeket.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Kérdező, elárulom: aki nem jóképű, és nem kőgazdag, azokkal a lányok többnyire flegmák, bunkók és lenézőek. Elsősorban pénzkérdés a dolog, nem magasság kérdése. Ha 140 centi vagy, de cserébe millióid vannak, a csajok ugyanúgy tapadnának rád, még válogathatsz is.
17:52 (első), és a többi trolltársa pedig sorban kapták a mínuszokat.
18:38, oké, van jobb ötleted? Halljuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!