Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondol egy idősebb nő ha szemezek vele buszon\metrón?
Figyelt kérdés
Szerintetek mit gondolna egy idősebb nő , ha szemeznék vele buszon,metrón vagy vonaton?
Én 28 vagyok és mondjuk 35-45 korosztályra gondoltam.
Igazság szerint nem akarok tőlük semmit, csak jó lenne egy kis önbizalom.
2013. jan. 29. 11:37
1/7 anonim válasza:
Lehet hogy szervkereskedő, és méreget..
Sose szemezgess senkivel aki 30 évnél idősebb!
2/7 ASOT válasza:
Már 28 évesen bármit gondolhatnak rólad.
3/7 anonim válasza:
Miért ezt a korosztályt céloztad meg?
4/7 anonim válasza:
Én 40 éves nő vagyok. Én nekem az első gondolatom ez lenne, ha észrevenném hogy bámulnak.
"Mit bámul ez engem folyton? Van valami rajtam? Úristen! Biztos pók mászik a hajamon!"
5/7 A kérdező kommentje:
igazság szerint nem feltétlen csak ezt. De arra is kiv vagyok ,hogy egy ilyen korú nő mit gondol egy magam korabeli srácról.
2013. jan. 29. 11:44
6/7 A kérdező kommentje:
A pókos válasz érdekes és van benne valami. Hát akkor ezek szerint ez felejtős :)
2013. jan. 29. 11:46
7/7 anonim válasza:
Azt, hogy menni éhes kisfiú epekedik bátortalanul a jó után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!