Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vannak 17 éves fiúk, akik még nem akarnak járni senkivel, vagy csak savanyú a szőlő?
Figyelt kérdés
2013. jan. 29. 09:12
2/5 anonim válasza:
Savanyú a szőlő! Vagy hormonzavarosak .. mivel 17 évesen élettanilag hajtják a hormonok az embert ...
3/5 anonim válasza:
Én ilyen vagyok.
Majd lesz barátnőm, ha én úgy akarom, tökéletesen megfelel nekem a jelenlegi helyzet.
Attól, hogy a legtöbb ember megakar felelni a társadalom és a média igényeinek, még nem lesz jobb ember.
4/5 anonim válasza:
Még jóval az felett is. Magyarázatok:
Szeretnek szabadok lenni, kötelezettségek nélkül.
Túl sok a nagyarcú öntelt görény fruska a közegükben, akik taszítják, nem próbálkoznak pofáraesni náluk.
Nem talál színvonalban magához illőt ,mert szarkor van szar helyen.
Semmi különös tehát nincs a dologban. Inkább az a meglepő,ha valakinek van.
5/5 anonim válasza:
Nem vágom, miért hihetetlen, hogy vannak emberek, akiknek nem az az életben az elsődleges céljuk, hogy legyen csajuk/pasijuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!