Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megakar maszírozni az egyik fiú, de pattanásos a hátam mit mondjak miért nem engedem neki?
Es ha pattanasos? Ma masszazs gyakorlaton comb8t massziroztunk egymason, es most vettem csak eszre, hogy lyukas az alsogatyam.....:D
A jo masszor egy ogret is megmassziroz zokszo nelkul, a pattanas semmi:)
Max mondd neki, hogy nemaka4od mert pattanasos a hatad, es o majd meggyoz hogy nemgaz@:)
Első válaszoló, ha kicsi beleérzőképességed is lenne, vagy végigolvastad volna a kérdést látnád, hogy a kérdező szeretné a masszázst, csak ,,szégyelli" a hátát és ezért mégis ellenérzése van. Nem tudom mire jó itt osztani másokat, meg ilyen nagy életbölcsességeket írogatni, mint te..
Kérdező: vagy mondj le az egészről és ne hozd szóba a témát vagy tereld, vagy pedig masszírozzon pólón keresztül vagy próbáld ki, hogy leradírozod a hátad meg kezeled kicsit, hátha elmúlik 1-2 hét alatt a pattanás, ha nem olyan vészes :)
lyukas gatya xDxD ogret is megmaszíroznaxD hát ezeken jót nevettem!!xD:)
ha tetszik neked a srác, akkor persze, hogy nem akarod, hogy meglássa, én sem akarnám. szerintem mondd azt viccesen, hogy "inkább nem, még nem tart ott a kapcsolatunk", vagy ilyesmi ,vagy egyszerűen, hogy szégyenlős vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!