Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várják az emberek a valentin napot?
Figyelt kérdés
Ha valakinek van párja akkor az ne csak valentin napkor bokoljon hanem egyébként is. Akinek meg nincs párja azzal meg ez tiszta kiszurás hogy szerelmes párokat kell néznie egy egész amikor neki nincs senkije. Szerintem a valentin nap vacak.2013. jan. 28. 19:40
1/16 anonim válasza:
Én nem várom, sőt, utálom a kötelező dolgokat.
32 férfi, párkapcsolatban
3/16 anonim válasza:
Teljesen igazad van. Én is rühellem.
4/16 anonim válasza:
Mert onnantól már kifelé megyünk a télből, mert mindenki unja már a hólapátolást.
5/16 anonim válasza:
Mert vannak emberek, akiknek a szülinapjuk/névnapjuk erre a napra esik.:)
6/16 A kérdező kommentje:
13 vagyok és öszintén szolva nekem nincs párom és engem nem is zavarnak a szerelmes párok engem ez annyira nem érdekel viszont olyan rossz érzés már csak nézni is hogy néhányan egyedül kullognak és szomorú fejjel ballagnak a semmibe
2013. jan. 28. 19:54
8/16 anonim válasza:
én azért várom mert majd lemegyek egy szórakozóhelyre és felcsípek egyet a sok csalódott csaj közül akinek nincs senki.....:P
9/16 A kérdező kommentje:
Igen 13 vagyok na ês?
2013. jan. 28. 20:01
10/16 anonim válasza:
én csak azt nem értem, miért kell ezzel minden évben foglalkozni
sosem érdekelt a valentin nap, sosem csináltam belőle ügyet, akár volt valakim, akár nem
szerintem akik ennyit sírnak miatta, azokat csak azért zavarja, mert savanyú a szőlő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!