Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek milyen pasik jönnek be?
Hát igazából, nem várok el sokat tesfelépítés ügyileg, csak hogy legyen magas és..nem kell izomagynak lennie de egy kis izom itt ott meg kis kocka hason az már nagyon tökély számomra, nekem speckó a barna, felállított hajú srácok jönnek be NEM PÁVÁÁÁÁÁÁK!!!!!!!!! :) ééés hát egyszerű cuccokba járjon...pl farmer, ing/póló, és jó illata legyen..persze ne agyon kölnizve..csak ilyen Axe..vagy valami:DD
de esélytelen hogy bármikor is tetszek egy ilyen csávónak, mert idáig még egyszer sem vettek figyelembe..nem tartom és nem is tartanak csúnyának, sem kövérnek, de esélytelen hogy összejöjjön nekem valami..xdd ja és nem hátrány ha tud gitározni*.*..nem úgy gondolom, mint az átlagos lányok hogy hű meg ha hogy milyen dalokat ír nekem csak imádom a gitár hangját:DD
16/L
Szőkee hajú kb. fülig erő vagy hosszabb,,lehet rocker nem zavar es hat nagyoon magas az sem zavar csak ne legyen páva!!! Szemszíne nem fontos minél vékonyabb annal jobb de ne csont es bőr
Tudom eleg fura izlesem van de hat ez van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!