Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok nektek milyen pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyarimikulas kérdése:

Csajok nektek milyen pasik jönnek be?

Figyelt kérdés
Hajviselet meg cuccokra gondoltam és LEGYSZIVES a rockos/metalos ökörségekkel kíméljetek meg,koszi :')
2013. jan. 28. 18:56
1 2
 11/14 Bogesz:) ***** válasza:

Hát igazából, nem várok el sokat tesfelépítés ügyileg, csak hogy legyen magas és..nem kell izomagynak lennie de egy kis izom itt ott meg kis kocka hason az már nagyon tökély számomra, nekem speckó a barna, felállított hajú srácok jönnek be NEM PÁVÁÁÁÁÁÁK!!!!!!!!! :) ééés hát egyszerű cuccokba járjon...pl farmer, ing/póló, és jó illata legyen..persze ne agyon kölnizve..csak ilyen Axe..vagy valami:DD

de esélytelen hogy bármikor is tetszek egy ilyen csávónak, mert idáig még egyszer sem vettek figyelembe..nem tartom és nem is tartanak csúnyának, sem kövérnek, de esélytelen hogy összejöjjön nekem valami..xdd ja és nem hátrány ha tud gitározni*.*..nem úgy gondolom, mint az átlagos lányok hogy hű meg ha hogy milyen dalokat ír nekem csak imádom a gitár hangját:DD

16/L

2013. febr. 1. 20:55
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm amugy meg utolso,kitartas egyszer majd csak osszejon.:'D
2013. febr. 6. 16:59
 13/14 anonim válasza:
Nekem a kicsit hosszabb hajú fiúk jönnek be. Amikből azok a felállított frizurák készülnek,DE nem kell az a frizura elég ha a haja olyan hosszú és ápolt. Hajszín: mindegy szemszin: nagyonkék vagy őzikebarna, magaság: nálam annyival legyen magasabb hogy magassarkút is felvehessek stílus: mindegy csak álljon jól neki
2015. szept. 6. 09:19
 14/14 anonim válasza:

Szőkee hajú kb. fülig erő vagy hosszabb,,lehet rocker nem zavar es hat nagyoon magas az sem zavar csak ne legyen páva!!! Szemszíne nem fontos minél vékonyabb annal jobb de ne csont es bőr

Tudom eleg fura izlesem van de hat ez van...

2016. márc. 8. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!