Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki, ha az ölemben ül?
Figyelt kérdés
Van egy srác,aki mindennap az ölembe ül.Szerintetek ez lehet egy jel,hogy tetszem neki? Ezenkívül mostanában nagyon jól elvagyunk,mindig mosolyog rám,piszkál,egész nap beszélünk,szünetbe is oda jön hozzám.
16/L
2013. jan. 28. 15:32
21/28 anonim válasza:
gondolj bele abba, hogyha te beleülsz egy srác ölébe, akkor azt mégis milyen szándékkal teszed?
-lehet egy jó barát(bár ez elég k.rvás)
-vagy a fiú már a pasid
-vagy egy fiú, aki tetszik neked
22/28 anonim válasza:
Nekem a legjobb fiú barátom mindig rám ül, ha a helyére ülök szünetbe, mert az egyik barátnőm mögötte ül, és olyankor odamegyek beszélgetni hozzá, és a srác helyére ülök, ha meg nem állok fel( már pedig nem szoktam:D) akkor a 75 kilójával rám ül, ja és 180 cm magas úgyhogy van súlya rendesen, mert nem az a csontos fajta, hanem izmos:D...nálunk ez nem jelent semmit:D 9 éve barátok vagyunk, nem csúnya gyerek, csak nem az esetem, és én sem neki, szóval ez nálunk nem félreértendő:D...de lehet tetszel neki.:)
23/28 anonim válasza:
Hát kérdező akármit mondasz ilyet még én se láttam..
Mindenesetre azért fura a srác beleül az öledbe tehát gondolhatja hogy nem probléma, de ő nem ültet az ölébe,, GAY
24/28 A kérdező kommentje:
Jó .. lehet,hogy fura.. De hogy ha én ülnék ő ölébe az nem lenne elég k.rvás,úgy,hogy nem járunk,csak barátok vagyunk?
2013. máj. 10. 17:22
25/28 anonim válasza:
nem ... az lenne a normális :)
26/28 Költőnő? válasza:
nem kizárt h bejössz neki, de lehet, h csak egy nagyon erős haver/jófejség van a hátterében
27/28 Takacs Laszlo 15 válasza:
Tuti hogy tetszel neki,csak nem tudja a kovetkezo lepest,mert FELENK.Elmehettek barmelyikotokhoz,es nem baj ha te hivod el,lehet urugy pl;hazi feladat,vagy csak valami kozos program,el lehet menni fagyizni is,es haza kiserhet,erre meg is kerheted.
28/28 anonim válasza:
Büdös búza a gyerek ha ő ül a te öledbe és nem te az övébe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!