Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valószínűleg ennyire visszataszító vagyok?
Szerintem nem tűnök csúnyának egyáltalán, legfeljebb nincs túl sok pénzem ruhára jelenleg (remélhetőleg változni fog a helyzet a Budapestre költözéssel), meg elhíztam a gyógyszerek és az egészségtelen házikoszt (annyira, hogy a mekiskaja is egészségesebb attól) miatt, de természetesen nem veszélyes mértékben. Ennek ellenére nagyívben kerülnek a lányok.
Ha kell, akkor tudok privát üzenetben képet mutatni.
22/F
Én nem kérek mert a multkori csaj képe után majdnem kifolyt a szemem.
A facebook átka,mikor mindenki mindenkinek a seggét nyalja(persze csak kommentben,mert a háta mögött az 1. adandó alkalommal lemondja),aztán elhiszi a csaj h jól néz ki....
Visszatérve hozzád,már most leírom neked kép nélkül mik lesznek a tanácsok.(1X is...fel a fejjel,nem nézel ki annyira rosszul.Változtass a frizurádon,cserélj ruhatárat,járj edzőterembe bla bla...)
Videó megfelel? belinkelem inkább ide.
http://www.youtube.com/watch?v=RKt4iISjtBQ
Ez régi, azóta fogytam valamennyit, megpróbálhatok újabb képet csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!