Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy történt? Milyen volt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy történt? Milyen volt?

Figyelt kérdés

Lányok,fiúk,amikor elsőnek aludtatok ott a párotoknál milyen idősek voltatok?Könnyen megengedték a szüleitek? És történt "valami" ? :) Szívesen olvasgatnék ilyen sztorikat az együttalvásról.

16 éves vagyok 1 éve van barátom és már szeretnénk együtt aludni,de anyuéknak még nem hoztam fel..

2013. jan. 27. 21:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Tavaly szilveszterkor, 16 voltam és egy hónapja voltunk együtt körülbelül az akkori barátommal, de nekem nem szigorúak annyira a szüleim :)
2013. jan. 27. 21:52
 2/3 anonim ***** válasza:
15 évesen aludtam először együtt az akkori barátommal, aki 18 volt. Több hónapig kerülgettük egymást, majd egy hónapig jártunk. Nem feküdtem le vele, még a nadrágomat sem engedtem soha hogy levegye. Utana szakítottunk anélkül hogy bármi lett volna. Rá durván egy évre jöttem össze a következővel, akivel másfél hónap után 16 évesen lefeküdtem. Nem volt túl jó, de nem bántam meg, tisztára megkönnyebbültem. Utána szakítottunk, azóta se volt senki... :) 17/L
2013. jan. 28. 21:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, anyukám játszik csak, ő az elsőről nem tudott, mindig azt kamuztam hogy barátnőmnél alszom. Másodikról tudott, jóban vagyunk, el is mondtam neki másnap hogy lefeküdtem vele, mi tudunk ilyenről beszélni! :)
2013. jan. 28. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!