Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi azt mindenki hogy lezbi vagyok?! 13/l
Figyelt kérdés
Attol még h a legjobb barátnőm lezbi és a tesi öltözőbe megfogtuk egymás seggét és rá is csaptam de csak poénból! ezt mér nem lehet felfogni? és boxert hordok, attol még nem vagyok az! akkor lennék az ha a lányokhoz vonzódnék! de nem, sőt tetszik is nekem egy fiú! meg szeretem a retikülöket és a magasarkut is.2013. jan. 27. 21:00
11/23 anonim válasza:
Meg tud az hidd el. Többet láttam mint te, főleg hogy naponta lecsapolok magamról pár adagot. Te meg még csak brét sem fogtál. Gőzöd nincs a szexről. Ne nyilatkozz mi vagy míg nem próbáltál semmit.
12/23 anonim válasza:
akkor úgy mondom én vagyok a brés fiúcska xDDD hogy ha szereted a f*szt akkor nem lehetsz leszbikus :D
13/23 A kérdező kommentje:
majd meglátom...
2013. jan. 27. 21:47
14/23 anonim válasza:
oh my God
i dont wanna live on this planet anymore
15/23 anonim válasza:
"mi a túró?"
-ez az én szövegem :D
f19
különben meg minden lány lezbi egy kicsit :D
16/23 anonim válasza:
Kicsi lany vagy Te, nem leszbikus.
17/23 anonim válasza:
Ja hogy ezt je is tudod..xD Szoval esetleg szokj le a boxer hordasrol, es arrol is, hogy a leszbikus baratnod feneket paskolgatod az oltozoben.
Elozo voltam.:D
18/23 anonim válasza:
leszbikus 13 évesen? nem értem mi ez a hülye biszex divat... amúgy hordd azt, amit kényelmesnek találsz. ha boxert, akkor maradj annál.
19/23 anonim válasza:
Szívesen beavatlak aranyom
Babi néni 73/L
20/23 anonim válasza:
Kik hiszik? Nyilván az osztálytársaid. Az ilyen korú gyerekek nemrég kezdtek szexuálisan érni, és most nem is tudnak másról beszélni, akár igaz, amit mondanak, akár nem. Most örülnek maguknak, hogy tudják, mi az, hogy leszbikus, és hogy a tudásukat olyanformán kamatoztathatják, hogy ezt megállapítják valakiről. Ne is törődj velük, majd kinövik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!