Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megrakják a tüzet, mégis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megrakják a tüzet, mégis elaluszik. Nincs az a szerelem ami el nem múlik?

Figyelt kérdés
2009. szept. 1. 21:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos...egy idő után (legkésőbb öreg korban) minden szerelem átalakul szeretetté, erős kötődéssé. De az is jó! Csak azért nem mindegy, hogy mikor következik ez be...
2009. szept. 1. 21:42
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
minden szerelem elmúlik,van ami kb 1év után, az nem nagy szerelem. nővéemék 4éve járnak. s kérdezetem, ők még azt mondják szerelmesek (30évesek)de ha el is múlik,akkor jön a szeretet. ami az egész lényege.ami sokkal mélyebb és tartósabb.s a kapcsolat a sok közösen eltöltött szerelmes időkből táplálkozik!a tisztelet, a becsület, az idő dönti el. pl anyumék 22éve vannak 1ütt,és hát khhmm tudok dolgokat h még mit csinálnak 1ütt 2esben:) amihez sztem kevés a szeretet h kivánják 1mást. bár a fene se tudja, elvégre én cs egy 21/L vagyok :)
2009. szept. 1. 21:46
 3/8 A kérdező kommentje:
értem. köszönöm
2009. szept. 1. 21:50
 4/8 Thurston ***** válasza:
100%
Az ember szervezete nem képes két évnél tobávv szerelmet érezni. Ez orvosi tény. Amit a legtöbb ember érez ezután (vagy helyette), az a szeretet. Ami egy sokkal értékesebb dolog egyébként.
2009. szept. 1. 22:53
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

"szerelemmel múlik az idő, idővel múlik a szerelem"

madame pompadour

2009. szept. 1. 23:12
 6/8 anonim ***** válasza:

A lángolás néha elhalványul, néha meg felerősödik, ezért nem kell az első hullámvölgynél feladni. A szeretet mindig meg van emellett, legalábbis egy normális kapcsolatban. Ha nem ápolják az is elmúlhat. (Türelmetlenség, elhallgatás, vagy valamilyen kommunikációs probléma aztán veszekedés)

18/l 0 kapcsolattal XD :D

2010. máj. 19. 18:34
 7/8 anonim ***** válasza:
minden szerelem elmúllik..sajnos..de utána remélhetőleg megmarad a kötődés és a szeretet :)
2010. máj. 19. 18:44
 8/8 anonim ***** válasza:

Nincs igazatok, szerelmesek vagyunk, már 8 éve. Ugyanazok a pillangók a hasamban, mielőtt találkozom Vele.Pedig nem vagyok fiatal, házassággal, gyermekekkel a hátam mögött.

Szóval nem mindig múlik el a szerelem. Hogy mikor? Azt nem szeretném megtudni:)

2010. máj. 19. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!