Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a fas zt akar tőlem? Ennél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a fas zt akar tőlem? Ennél is jobban megbántani?

Figyelt kérdés

Pár hete nagyon hajtott rám egy srác, és én teljesen belezúgtam. Azóta van egy másik bnője, de most újra elkezdett rám „hajtani”. Rám írt msn-en, és felhívta a figyelmemet a képére, aztán mikor néztem a képét, leváltotta egy olyan képre, amin csókolózik a bnőjével. És direkt váltogatta, hogy feltűnő legyen. Tuti, hogy azt akarta, hogy lássam. De miért? Ennél is jobban meg akar bántani? Ő kezdett rám hajtani, azelőtt nem is jött be. Most meg ááh.:( Miért csinálja ezt? Egyáltalán miért ír rám msn-en? Már épp kezdtem elfelejteni… Most mit csináljak? Én járnék vele, de van barátnője, és így csak fájdalmat okozok saját magamnak.:( Nem tudom, hogy mit csináljak:

1.: Ne foglalkozzak a sráccal.

2.: Legyünk csak barátok.

Az első nemhiszem,hogy sikerülne XD de azért érdekelnek a vélemények! Segítsetek pls!

16/L

2009. szept. 1. 21:14
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
és mér kérte h küldjek képet magamról? ha csak szivat, akkor minek neki?:D
2009. szept. 1. 21:52
 12/16 anonim ***** válasza:

sajna a kép miatt mást írni nem birok mint, hogy hagyd, még csak baráti viszonyt se akarj vele.

gondolj bele ha valakire hajtanál mutogatnád neki azt a képet amin a pasidal smárolsz

miért mutogatnád?

tuti nem azért hogy féltékenyé tedd hátha erre lép valamit, hanem hogy szivasd

2009. szept. 1. 21:53
 13/16 A kérdező kommentje:
Na mindeggy.:D Ezzel úgysem megyek semmire, mert úgyis magamra hallgatok, hülye vagyok - vagy "szerelmes". Azért köszi a válaszokat, véleményeket írhattok még.:D
2009. szept. 1. 21:53
 14/16 anonim ***** válasza:
Én megírnám msn-en kerek perec,hogy bejön neked,ha te szintén neki,akkor minden ok,ha meg nem erre megy ki a játék akkor szépen megkéred hogy hagyjon téged békén!Na ehhez mit szólsz?
2009. szept. 1. 23:45
 15/16 A kérdező kommentje:
Igen, ez lenne a legegyszerűbb.:)
2009. szept. 2. 17:21
 16/16 anonim ***** válasza:
Hol tart az ügy?
2009. szept. 3. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!