Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a fas zt akar tőlem? Ennél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a fas zt akar tőlem? Ennél is jobban megbántani?

Figyelt kérdés

Pár hete nagyon hajtott rám egy srác, és én teljesen belezúgtam. Azóta van egy másik bnője, de most újra elkezdett rám „hajtani”. Rám írt msn-en, és felhívta a figyelmemet a képére, aztán mikor néztem a képét, leváltotta egy olyan képre, amin csókolózik a bnőjével. És direkt váltogatta, hogy feltűnő legyen. Tuti, hogy azt akarta, hogy lássam. De miért? Ennél is jobban meg akar bántani? Ő kezdett rám hajtani, azelőtt nem is jött be. Most meg ááh.:( Miért csinálja ezt? Egyáltalán miért ír rám msn-en? Már épp kezdtem elfelejteni… Most mit csináljak? Én járnék vele, de van barátnője, és így csak fájdalmat okozok saját magamnak.:( Nem tudom, hogy mit csináljak:

1.: Ne foglalkozzak a sráccal.

2.: Legyünk csak barátok.

Az első nemhiszem,hogy sikerülne XD de azért érdekelnek a vélemények! Segítsetek pls!

16/L

2009. szept. 1. 21:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
tiltsd le msnen és többet ne állj vele szóba. Ha pár hónapig kapar nálad, esetleg adj neki egy esélyt.
2009. szept. 1. 21:20
 2/16 anonim ***** válasza:

Butus vagy

Nem érted a célzást.

Bejössz neki, de van barátnője, és nem akarja a tudtodra adni, nehogy baja legyen belőle.

Ezért mutogat olyan képeket, hogy célozzon rá, de ne mondja ki.

Várd meg amíg vége lesz a kapcsolatuknak és meglátod lépni fog.

B változat:

A haverjai kiszúrták hogy milyen csúnya vagy, ő poénból rádhajtott, majd látta, hogy bejön neked, ezért elkezdett b*szogatni ezekkel a képekkel, hogy még szarabb legyen neked. De ez nem valószínű, ehez nagyon csúnyának, vagy deszkának kell lenned. Ha nem szoktak röhögni rajtad a fiúk, a haverjai előtt nem szokott beszólni neked, akkor ez a B változat kizárt.

Én az elsőre tippelek.

Sok sikert :)

16/F

2009. szept. 1. 21:22
 3/16 A kérdező kommentje:

Köszi!

Nem szoktak rajtam röhögni, nem vagyok csúnya.:D:D (és ezt nem egoból mondom mert az nuku:))

Az első valószínűbb. De hogy adjam tudtára, hogy nekem még mindig bejön, stb.?:D

2009. szept. 1. 21:25
 4/16 anonim ***** válasza:

Itt tuti "1"-est válaszd !

Csak szívatni akar szerintem, mert így más értelme nincs annak amit leírtál.

Felejtsd el, tiltsd is le mindenhol, ez egy görény (már bocs a szó használatért, de erre szebb szót írni nem lehet)

26/f

2009. szept. 1. 21:28
 5/16 anonim ***** válasza:

ha fel akarna szedni, akkor nem a barátnőjével mutogatja a csókolózós képet, hanem elkezd veled beszélgetni mondjuk valamiről.

ez elég durva lenne ha, így akarna felszedni akkor meg egy idióta, minden féle képen hagyd

21:28 voltam

2009. szept. 1. 21:36
 6/16 A kérdező kommentje:

Igazad van.:(

De mivan ha ezzel csak féltékennyé akar tenni? mondjuk miért akarna?!...:D ajj. nem tudom.:(

de régebben mondtam neki, hogy a kék szemért teljesen odavagyok, és nem tudok ellenállni a kék szemeknek, erre most küldött egy képet, amit átszerkesztett- befestette a szemét kékre XD először elküldte az eredetit, aztán a kékszemeset. szval elég egyértelmű volt, hogy miattam szerkesztette át. márcsak aza kérdés, hogy miért.

2009. szept. 1. 21:41
 7/16 A kérdező kommentje:
meg hülyült mint régen, hogy menjek át hozzá és akkor kapok kaját:D
2009. szept. 1. 21:42
 8/16 anonim ***** válasza:

sztem nemakar felszedni egyáltalán, hanem szimplán csak b@szogat. valszeg túlsokáig tartott, míg te belezúgtál, túl sokáig kéretted magad, azt most felhúzta magát :D

sztem tiltsd le, töröld le, szakíts meg vele minden kapcsolatot

2009. szept. 1. 21:42
 9/16 A kérdező kommentje:
nem olyan könnyű az:(
2009. szept. 1. 21:43
 10/16 A kérdező kommentje:

és mivan ha azzal a csókolózós képpel akarta felkelteni a vágyaimat iránta, hogy én is csókolózni akarja vele?XD amúgy a csókolózós képét csak pár másodpercre tette ki, aztán levette, majd visszatette megint pár másodpercig, és ezt megcsinálta kb 5x, aztán az a képe maradt kinn, amin csak egyedül van:)

XD ilyenkor optimista vagyok, mert elég kis naív vagyok, de nem tudok megváltozni, nem tudom letiltani.. tudom, hogy fájdalmas lesz, mégse teszek érte, hogy ne legyen az, mert van remény:S:S most leszólhattok vagy bármi, de sztem mindenki volt már ilyesmi helyzetben - hogy nem akart megválni egy sráctól/csajtól.

2009. szept. 1. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!