Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel a szöveggel odamehetnék a lányhoz? Hello te ilyenkor nem unatkozol? Mert én nagyon és talán beszélhetnénk valamiről.
Figyelt kérdés
A buszon minden nap látok egy csinos lányt akivel már nagyon össze szeretnék jönni.Délután hazafelé menet sokszor egyedül van. Ilyenkor odalehetne menni hozzá azzal a szöveggel, hogy Hello te ilyenkor nem unatkozol mert én nagyon és talán beszélhetnénk valamiről. Ha nem jó akkor valami ötletet tudnátok adni?14F és ő 14L2009. szept. 1. 20:42
1/5 anonim válasza:
hello helyett szia meg inkább azt mond neki h szimpatikus és szeretnél vele beszélgetni
2/5 anonim válasza:
Nagyon átlátszó... És ha válaszol, hogy "igen/nem unatkozok, van kedvem" miről beszélnétek? A csaj nem hiszem, hogy fel fog dobni egy érdekes témát, te pedig csak gondolkodnál, h miről kéne, és addig kínos csend.
Inkább mondd meg neki az igazat, és akkor ő is úgy tekint rád, és ilyenkor rögtön kiderül, hogy bejössz-e neki.
Pl.:Szia! Sokszor látlak a buszon és nagyon megtetszettél...kezdetű szöveg után legalább nem fog bátortalannak tartani.
3/5 anonim válasza:
14 éves vagy...jó ez a szöveg=) nekem bejön,korodhoz illik. de lány függő. 20L
4/5 anonim válasza:
szöveg: szia! Már többször láttalak! Nem hiszek a véletlenben! Nekünk meg kell ismernünk egymást!(vagy nekünk beszélgetnünk kell) 21/L
5/5 anonim válasza:
Az unatkozást ki kellene hagyni belöle,mert nem minden lánynak jön be egy unatkozó pasi.Gobdolhatja,hogy nincs hobbid, semmi elfoglaltságot,csak úgy vagy és ezértpróbálsz csajozni.Nekem ez jönne le.Inkább mondd neki,hogy nagyon szimpatikus neked,szeretnéd megismerni.Nem kell kérdezni,elég kijelenteni.Erre majd válaszolni fog valamit, és ha ok akkor kérdezd meg megadná-e a számát.Sok sikert!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!