Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről beszélhetnénk?
Figyelt kérdés
Van egy srác, aki nagyon tetszik, és érzem, hogy én sem vagyok közömbös neki. Amikor találkozunk, egész jól elbeszélgetünk, viszont én egy kicsit félénkebb vagyok, ezért a legtöbbször a srác irányítja a beszélgetést. Tudnátok segíteni pár ötlettel, milyen témákat dobhatnék fel a megszokott Szia mizu... helyett? Köszi előre is a segítséget.2010. máj. 12. 12:37
1/6 anonim válasza:
Hát próbáld megtudni hobbijaitt vagyy nemtudom.. nekem ez ugyy jönn.. kérdezd meg mi az élet célja..? ijesmik..
2/6 anonim válasza:
Láttad tegnap a barátokköztet?
EGY GALACSIN!
Babinéni 77
3/6 anonim válasza:
csókolom babinéni, én vagyok a józsi!!!!
4/6 Szupermókus válasza:
Hozzon kolbászokat ne kerázzon anyám!
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi az első válaszolónak, a többiek pedig légyszi mást fárasszanak!
2010. máj. 12. 16:17
6/6 anonim válasza:
Általában velem az a baj, hogy nem vagyok valami beszédes, vagyis igen, de ha egy olyan lánnyal beszélek, aki tetszik valahogy nem jön mit mondjak. Valószinű sokan vannak így. De akkor van gáz ha a lány sem beszédes...
Szóval számomra is probléma ez. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!