Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet leküzdeni a közeledési pánikot a lányok felé?
Mindig ilyen dolgok kavaroknak a fejemben, mikor meglátok egy nekem tetsző lányt: "Áhh szóba se állna velem." "Biztos barátja van." "Megkellene szólítani, de hogyan??"(Ilyenkor tényleg nagyon izgulok, aztán oda a lehetőség) " Túl jó csaj hozzám, és biztos felgma is, elhajtana a p.csába."
Mit lehet tenni ezzel a helyzettel?
25 éves vagyok, egyáltalán nem késő ez már nekem?
Ezek a kérdések gondolom nekem jöttek.:)
Átlagosan nézek ki, szemüveget viselek. Egy autóipari cégnél dolgoztam gyakornokként (operátorként, tehát nem egy túl jól fizető munka volt) Direkt nem mutattam ki, hogy van pénzem, nem jártam luxus dolgokban, nem hordtam drága órát, drága nyakláncot. Viszont sokat mosolygok, sokat humorizálok, kedves és segítőkész vagyok.
Nálam ugyanez, és talán a legszarabb pont ez a része: De hogyan! Nem is a meri vagy nem meri, hanem hogyan legyél érdekes, hogyan legyél nem olyan mint a többi szerencshajhász fazkalap 12 egy tucat. MErt ezeket a nőket már annyian benyalták,annyian szólították le,hogy kb. olyanok mint a megasztár zsűri,hogy jönnek az újabbb szerencsepróbálok, akkor vagy szarráröhögik, vagy a fejüket fogják, vagy egyszer talán rábolint ,ha megütöd a színvonalat. Ez így megy. Ha nem hiszel magadban, akkor bazhatod! Lehúzhatod nyugodtan a rolót. Ha azt érzed, ennél már nem vagy képes jobb lenni, akkor ennyi, vége. Lemondassz.
Nehéz ezen a jellemen túljutni. 25 évesen eléggé késő. Ilyenkor már vagy van önbizalmad,gyakorlatod, vagy nincs, de nem nézik jó szemmel,hogy zéró tapasztalatod. Ugyanaz, mint egy állásinterjú, a nők felszedése. Detto ugyanez.
Pofára megy, megnézi, mennyi, hány éves tapasztalatod van, miben vagy jó, mennyire jó a fellépésed, ha meggyőző, tiéd az állas /pina, ha nulla vagy, akkor mehetsz csövezni, kutyát nem érdekelsz. Kemény világ. Nem könyöradomány.
Vagy hozod a színvonalat, vagy senkit! senkit nem érdekelsz. Ennyiről van szó. Nincs tündérmese, nincs romantikus vígjáték, csak a kő kemény sötét valóság! Az van!
13 as vagyok. Itt arról van szó, hogy mindenkinek van egy elvárási szintje. Ismerkedéskor ha tetszik ha nem, minden nő méricskéli a pasast. Külső, belső, körülmények stb...
Mérlegel. Nézi, figyeli,hogy hol bukik el. Ezek iylen dolgok. Van akinek persze a béka sege alatt van az igényszintje, de ez ritka. Ezek a kivételek.
Van akinek a belső tulajdonságokat illetően vannak az egekben az igényei, van akinek a külsőben.
Hidd el, sokan vannak ,akiknek meg pont az a legszörnyűbb büntetés, ha egy nagyszerű ,életvidám, jóhumorú szeémlyiséget vár el a nő tőle. MErt bizony nem mindenkinek jött össze úgy az élet. A nőknek ez oly alap elvárás, de van sok olyan fickó,akinek ez megugorhatatlan léc. Pl. legyen humoros. Ez a nőknél egy alap elvárás, és mintha a világ legtermészetesebb dolga volna, mert neki állati fasza életpályája volt, mindenben csak a pozitívumot látja, és kiba szottul happy a kicsi világa, még nem midnenkinek jött be az élet!
Hidd el, egy egészséges, kiforrot rendkívüli egyéniséget belső tulajdonságként elvárni egy nőnek sokkal keményebben teljesíthető elvárás, mint mondjuk hogy legyél kisportolt. A test akarattal formálható kitartó munkával. De a lélek az nem nagyon. Szerencsefüggő. Ha valakienk szar volt az egész eddigi élete, zéró siker, vagy ha volt siker,de től sok kudarc árán, az megkeseredik mint a khurvaisten! és főleg ha még jövőképe sincs a mai világban, az nem lesz humorista, hidd csak el!
A nők pedig mérnek, vizsgálnak, tesztelgetnek mint egy átkozott kisérleti patkányt. Megugratnak, kóstolgatnak, hogy mire hogy reagálsz a beszélgetési szituációkban, mennyire vagy csicska, mennyire vagy cslaádapának nevelhető fajzat! Ha nem, akkor mész a fenébe. CSak ennyit erről.
"A nők pedig mérnek, vizsgálnak, tesztelgetnek mint egy átkozott kisérleti patkányt. Megugratnak, kóstolgatnak, hogy mire hogy reagálsz a beszélgetési szituációkban, mennyire vagy csicska, mennyire vagy cslaádapának nevelhető fajzat! Ha nem, akkor mész a fenébe. CSak ennyit erről."
Mi van? Hát elég sz@r életed lehet, ha így gondolkodsz a nőkről. Vizsgálnak, tesztelnek, mint egy kísérleti patkányt.:D Mert te nem teszteled őket? Nem a fenét, ezt a folyamatot hívják ismerkedésnek.:) Aki igazán szeret az nem fog beégetni mások előtt, nem hoz kínos szituációba. 13-as amit írsz az egy nagy baromság, bocs!
18 as! Azért nem így van. Nyilván mindenkinek van egy benyomása! Arról van szó, hogy 100 férfiból 90 nek annyi kell,hogy a nő kb. szép legyen /farokállító/ illetve ne legyen túl hülye és ne legyen görény. EZ tényleg nem nagy szint!
DE! a nőnek egy nagyszerű életkilátásokkal rendelkező, életvidám ,kiforrot egyéniségű, kiválló humorú, határozott!!!! jó kiállású, intelligens, tanult, diplomás uriember kell egyéniségben. Már ez Mount everest szint baszod. Írom ezt persze diplomásként. Akkor ugye még nem beszéltünk a külsőről, jó az oké, azon lehet dolgozni, teszek is érte eleget! De akkor szeressen is a külsőm miatt!
A nőknek még ha csak a belső tulajdonságokat nézzük, akkor is legalább 10 klasszissal mélyenszánítóbb elvárásai vannak mint a férfiak zömének.
A nők sajnos emocionálisak. Lelki státuszra vannak ráálva.
Nagyon figyelik a személyiségedet,hogy mennyire tudnak a későbbiekben irányítani, uralkodni rajtad, mennyire lehet veled a saját köreikben megjelenni satöbbi. Ezt pedig eléggé tesztelgetik.
Pontosan ezért van az a jelenség is,hogy a férfiak zömének már egy pár modnat után lehetne menni ágyra a nővel, de a nők zömének ismerkedés kell! MErt muszály hogy kiteszteljék az alanyt! Persze mindkettőnl van kivétel . Kevés fickó aki szeret randizni, és kevés nő aki hamar első ránézésre megy az ágyba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!