Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet leküzdeni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet leküzdeni a közeledési pánikot a lányok felé?

Figyelt kérdés

Mindig ilyen dolgok kavaroknak a fejemben, mikor meglátok egy nekem tetsző lányt: "Áhh szóba se állna velem." "Biztos barátja van." "Megkellene szólítani, de hogyan??"(Ilyenkor tényleg nagyon izgulok, aztán oda a lehetőség) " Túl jó csaj hozzám, és biztos felgma is, elhajtana a p.csába."

Mit lehet tenni ezzel a helyzettel?

25 éves vagyok, egyáltalán nem késő ez már nekem?

2013. jan. 27. 16:48
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

2 üveg sör. 3 feles jéger.

Ha ezt bevágtad akkor nálad bátrabb ember nem lesz a világon.

2013. jan. 27. 16:49
 2/21 anonim ***** válasza:
Esetleg megpróbálhatod az internetes ismerkedést. Ott mindig bátrabban kezdeményez az ember és ha összejön egy találkozás, akkor már úgy találkoztok, hogy ismeritek egymást valamennyire és jobban megnyíltok.
2013. jan. 27. 16:51
 3/21 anonim ***** válasza:

1...ja aztán lehányja v megszólalni nem tud....

Figyelj kérdező, ilyen nincs,ilyen szindróma, egyszerűen tutyimutyi vagy...

vésd az agyadba, max egy nemet kapsz, de legalább megpróbáltad...viszont ha továbbra is töketlenkedsz, megérdemled h egyedül maradj

2013. jan. 27. 16:51
 4/21 anonim ***** válasza:

a közeledési pánik nagyon divatos kifejezés lett mióta a kb 1 perc alatt a puát nyomja az orrodba a google ha beirod, hogy "csajozás"...

az a helyzet gyerek, hogy ameddig nem vagy képes megeröltetni magad és a félelmeid ellenében cselekedni, addig neked semmilyen pua anyag nem fog segiteni...persze otthon olvasgatni, meg "mindent tudni" nagyon jó lesz, csak épp továbbra se lesz nemi életed.

Ha nem mersz odamenni egy nöhöz az azért van, mert nem mersz odamenni. Mert nem tudod mi fog történni, nem tudod kezelni az esetlegesen keletkezö szituáciokat. Ezen csak ugy tudsz tuljutni, ha odamész, beégsz, tanulsz a dologból (már ha képes vagy objektivan gondolkodni), és legközelebb már kicsit jobb leszel és igy tovább.

csak sajnos az önbizalomcsökkent srácok akik a pua-t olvasók 90%át jelentik annyi önállósággal nem rendelkeznek, hogy saját véleményük legyen a dolgokról, és épp ezért mindent a puával probálnak megmagyarázni. Nem értik meg hogy pua lett a világért és nem a világ lett a pua miatt.

2013. jan. 27. 16:53
 5/21 anonim ***** válasza:
Változz meg ne töketlenkedj! Ha nem vagy adonisz neked kell odamenned a kiszemelt lányokhoz!
2013. jan. 27. 16:53
 6/21 anonim ***** válasza:
lehetne adonisz testü is, ha kigyurná magát, csak épp akaratereje arra is kevés.
2013. jan. 27. 16:55
 7/21 anonim ***** válasza:

kérdező a saját esetemet tudom neked elmondani:

Volt, hogy egy munkahelyen dolgoztam egy csinos lánnyal és barátnőjével. Munka után ugyanabban a buszmegállóban vártunk a buszra. Előzőleg nem beszéltem vele két szónál többet, de ezt is csak a munkavégzés miatt. Szóval tőlük úgy 10 méterre vártam a buszomra, mikor a szemem sarkából észrevettem, hogy felém néznek és picit összesúgnak. Látták, hogy kiszúrtam őket és elmosolyodtak én persze nem gondolkodtam rajt egy percet sem, hogy odamenjek hozzájuk. Mindkettő nagyon szép lány volt, de nem éreztem azt, hogy ó most nekem be kéne tojnom tőlük. Széles mosollyal odamentem hozzájuk, megkérdeztem melyik buszra várnak és már ki is alakult a barátság köztünk. Barátság, mert nekik volt barátjuk, nekem meg kicsit kergének tűntek.

A lényeg: Hiába néz ki vadul, flegmán a csaj. Ha kedves vagy vele és segítőkész te is visszakapod ugyanezt tőlük. Meglepő, hogy a vadabb külső mögött néha milyen törékeny, kedves lányok rejtőznek!

Ne legyél besz@ri ez a lényeg. Vesztenivalód nincs!

2013. jan. 27. 17:04
 8/21 anonim ***** válasza:
sok fiu azért sir, mert hvaerkodásig eljut anőkkel, és azt hiszik, hogy automatikusan ki fog alakulni a romantikus vonal is, de nem veszi észre, hogy belebetonozza magát a barát szerepbe.
2013. jan. 27. 17:06
 9/21 anonim ***** válasza:

meg ha nem ütsz meg egy szintet, akkor nem fognak férfiként tekinteni rád a nők, csak ilyen himnemü kis dolgozó hangyaként max.

tehát ha ocsmányul öltözködöl akkor azon azért kéne javitani.

2013. jan. 27. 17:07
 10/21 A kérdező kommentje:

16:53-as!

Mi a foglalkozásod?

Jól nézel ki?

Csak, hogy megértsem az "összesúgást"

2013. jan. 27. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!