Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket zavar ha nem sportol egy lány?
Nekem tökmindegy, a barátnőm szeret sportolni, és ez a lényeg :D A többi nemérdekel.
"És mitől legyen jó teste ha nem sportol?"
Na látod ez egy nagyon-nagyon jó kérdés (:
Engem zavarna de nem kizáró ok.
A sportolás egészséges dolog.
Hát ha még jól se néz ki,akkor ez nálam kizáró ok lehet.
17/F
igen.
és nem is a kinézet miatt, de én figyelek magamra, nem szeretnék 40-50 évesen már beteges lenni, így ugyanezt elvárom a csajtól is.(gonodlj bele ha esetleg pont vele kell leélnem az életem, mondjuk én 50 évesen még fitt vagyok, jó formában, ő meg elengedi magát, már vén csroszlya, az milyen rossz már:D)
nem kell túlzásba vinni, de heti 2x 1 óra kell, meg nagyjából odafigyelni a kajára, és most ezt se úgy értem , hogy 100%-sn tartsa be a szabályokat, egy kis bűnözés persze belefér, de azt utálom aki pl egész nap nem eszik semmit, de azt is aki minden szart ,sütit, chipset, mge ilyesmiket eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!