Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy képes valaki így viselkedni érzelmek nélkül?
Régebben jártam ezzel a sráccal, a kapcsolatnak vége lett, mert állítása szerint megszűnt, amitől izgalmas voltam számára. Eltelt egy kis idő, és úgy alakult, hogy alkalmi szexkapcsolatba mentem bele vele. (Igen, tudom, hogy nem egy bölcs dolog, de nem ez a lényeg.)
Mikor átmegyek hozzá, direkt olyan ételeket csinál, amikről tudja, hogy ízleni fognak, vagy olyat rendel. Minden nap beszélgetünk, ha én nem teszem, ő keres. Ha bulizni megy, hazafele ír nekem egy smst, vagy felhív. Ha szomorú vagyok, minden erejével azon van, hogy felvidítson. Ha nála alszom, folyton bújik, ölelget, marasztal, hogy maradjak még. Filmezős estéket szervez, és közben szintén végig bújik hozzám, meg figyeli, hogy tetszik-e nekem, amit nézünk. Búcsúzásnál csókkal köszön (nyilvánosan), és a kezemet fogja.
Hogy tud valaki csípőből így viselkedni anélkül, hogy érezne bármit is...? Ez csak számomra felfoghatatlan?
Huszonévesek vagyunk mindketten, ha ez számít valamit.
11-es, ezzel azért vitatkoznék =) Az akkori ágyasok se szimpla örömlányok voltak, nagyon sokszor lelki támaszt is vártak tőlük, voltak kedvencek...stb. Úgyhogy a teljes érzelemmentesség itt is megbukik.
Az, hogy másokkal is megtenné... persze, megteheti, teljesen nyugodtan. Párszor próbált is "fenyegetni" vele, de ő is, és én is tudom, hogy soha a büdös életben nem fog még egy olyan nőt találni, akivel ennyire egy hullámhosszon van szexuálisan, mint velem. Na és aki ennyire aktív is =D Nem kevés ideje volt, tőlem teljesen elszigetelve, hogy találjon olyat, aki képes kielégíteni a vágyait, de mégis nálam kötött ki, ismét. Azt meg tudom, hogy most nem teszi, minden nap, akkortól kezdve, hogy beér a munkába, egészen addig, amíg el nem megyünk aludni, beszélgetünk. Ha bulizni megy, akkoris felhív hajnalban, vagy sms-t küld... néha kifejezetten nem értékelem, ma is felkeltett hajnali 3kor. Nem nagyon van energiája és igénye mellettem egy másik nőre =D Inkább engem próbál minél gyakrabban áthívni, hogy bosszút álljon a sok kegyetlenségért (mint az, hogy percekig nem képes megszólalni egy-egy aktus után), dehát az élet kegyetlen.
Azt pedig ő is elismeri, hogy kevés emberrel tud ennyire elbeszélgetni, meg ennyi ökörséget összehordani, és rákontrázni.
Bűntudat... érdekes felvetés, én arra tudok gyanakodni, hogy pont emiatt próbál velem ennyire foglalkozni. Bár ha én pasi lennék biztos, hogy nem enyelegnék a nyílt utcán egy alkalmi szexpartneremmel sem, több indokból kifolyólag sem.
Haragudni nem haragszom, és alapvetően nem szenvedek, élvezem, csak volt most egy rövid ideig tartó mélypontom amiatt, amit mondott. Nem tartom őt rossz embernek sem, ha annak tartanám, nem tudnám közel engedni magamhoz =)
Köszönöm a válaszaitokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!