Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékony lányok! Ti mit tesztek azért hogy vékonyak maradjatok?
Én másként vagyok kicsit.
Nem eszem sokat, a tegnapi össz kajám 1 alma reggelire, kis rántott sajt + rízs ebédre, 1 kis szelet csirkemell + krumpli vacsorára. Más napok is hasonlóan alakulnak kajaszempontból.
Nassolni nem szoktam, a csokit nem szeretem. Filmnézés közben kölesgolyó néha (azt nagyon is szeretem :))
Ülőmunkát végzek.
Most próbálom kitalálni, hogy műszakozás mellett hogyan kellene diétáznom + sportolnom, hogy az éjszakát is bírjam és le is tudjak adni pár kilót.
65 kg / 167 cm / 28 év
Jesszusom, nem sértésből, de 160 felett 40 kiló körül lenni nekem kicsit durvának hat.
Én 156 centi vagyok, ehhez 47 kiló, elég vékony vagyok, de nem a túlzott kategóriából, inkább sportos, feszes alkatom van, kerek fenékkel. Egyelőre most alaplángon van az alakformálás, mert 2 munka mellett kicsit elfoglalt vagyok. Igyekszem minden nap 4-5 alkalommal enni, alapvetően kisebb adagokat, hogy fenntartsam a gyors anyagcserémet. Nemsokára újra el akarok járni edzeni egyik barátnőmmel, mert hiányzik a mozgás, és szeretnék még egy picit feszesebb, formásabb lenni, mert az sosem árt.
Egyébként én mostanság megfigyeltem, hogy sok nő hazudik a súlyáról, és nem nagyon értem, miért, mert totál felesleges. Nem túl rég volt, hogy 2 ismerős lány is azt mondta nekem, hogy 45 kiló körül vannak, miközben egy fejjel magasabbak, mint én, és számomra nem tűntek sokkal vékonyabbnak nálam. Megkértem, hogy álljanak a mérlegre, mert nem hiszem el, hogy ilyen keveset nyomnak, mikor én meg 47 vagyok... Hát, az egyikük 52 volt, a másik meg 56. Persze el is kezdtek sipítozni, ebből a szempontból kár volt megszólalnom, pedig alakra ugyanolyanok voltak, mint mielőtt ráálltak a mérlegre és azt taglalták, hogy milyen vékonyak, és hogy hányan beszólnak nekik emiatt. Jó pár órán keresztül hallgattam, hogy most el kell kezdeniük figyelni arra, hogy mit esznek, meg mennyit mozognak. Kicsit agybaj volt a dolog.
22/n
a számok nem sokat mondanak, nem tükrözik hűen a valóságot
vékony vagyok, de ezért nem teszek jóformán semmit
7-24 között kb. 6-8-szor eszem, plusz a nasik, egyszerre keveset
sportolok, nem ülő munkát végzek, de ha egész nap otthon ülök és pihenek kevesebbet eszem, mint ha egész nap aktív vagyok, úgy eszem, ahogy érzem, hogy nekem az jól esik
talán az édességmennyiséget kellene visszaszorítanom, mert nem egészséges
startled_witch: a sportrovatban segítenek (:
Alapból a kevés evés könnyen alultápláltsághoz vezet, ügyelni kell, hogy meglegyen minden szükséges tápanyag (fehérje, szénhidrát, zsír, vitaminok). Ha ez megvan, a sokszor kevés evés jó. De a "x óra után nem eszem" még mindig marhaság, maradjunk annyiban, hogy közvetlen lefekvés előtt ne terheljük meg a gyomrot, de időhöz kötni balgaság, hacsak nem kötjük ugyanilyen szigorú időponthoz a lefekvést is.
Szerintem is genetika. Én nagyon sokat zabálok, össze-vissza, nem mozgok semmit, mégsem jön rám szinte semmi.
20f vékony
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!