Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, nektek tetszenek a természetes szépségek?
Figyelt kérdés
Pl. szerintem Brooke Shields gyönyörű volt fiatalabb korában:
Én is természetes vagyok, szerintem hasonlítok is rá, elég karakteres az arcom. De azt veszem észre, senkinek nem tetszem.
Nektek bejön a természetesség?
16/L
2013. jan. 27. 01:29
21/26 anonim válasza:
Oh my God, nagyon szép lehetsz!
Miért nem az én sulimba jársz? :(
by #15
22/26 anonim válasza:
Itt mindenki azt írja, hogy a "babás" arcú, kedves, csendes lányok jönnek be neki. Ez egy ilyen oldal.
Nem írom, hogy legyél inkább flegma és nagyszájú, mert az csúnya dolog. :) Maradj önmagad. Ők vesztenek vele, ha elkerülnek, nem te. :))
23/26 anonim válasza:
Alap, az ilyen lányok szépek. A plázaribik azok nem
24/26 anonim válasza:
Te kevered a szezont a fazonnal! Te nem természetes szépség vagy, hanem retro szépség!!!
A 80-as években nyilván szépnek számítottál volna, ma viszont az ilyenektől kiveri a víz a fiúkat!
25/26 anonim válasza:
Csak téged ver ki 24-es! Ne általánosíts kérlek, csak a magad nevében!
26/26 roselyyka válasza:
Ezt te állapítottad meg magadról, hogy rá hasonlítasz vagy más is mondta?? Mert ha scak te látod így akk lehet rossz a mgítélő képességed, és ezt nem rosszból mondom!! Brooke Shields egy nagyon ritka különleges arcú híresség rá nagyon kétlem hogyha hasonlítasz akk ne tetszenél senkinek. Például én régen mindig akartam hasonlítani az Olsen ikrekre :D De sajnos mindig azt mondták hogy az arcom inkább selena gomezre és más ilyen hírességekre hasonlít én ezt elfogadtam egyébként meg ahogy nézem nem vagy tisztába azzal sem hogy mi az a karakteres arc és mi az a baba arc, ha ezzel nem vagy tisztába akk hogyan állapítottad meg magadról hogy rá hasonlítasz de ha linkelsz magadról képet megmondom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!