Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, nektek tetszenek a természetes szépségek?
Figyelt kérdés
Pl. szerintem Brooke Shields gyönyörű volt fiatalabb korában:
Azért remélem itt nem UGYANAZOK a fiúk válaszolnak akik minden gond nélkül feküdnének a szilikon mellű nem szép arcú műnőnek is. :P (Az előbbi kérdésnél)
2013. jan. 27. 01:48
12/26 anonim válasza:
Szeretem a természetesen szép nőket,de ez a nő nem tetszik.A szilikonos műluvnyákat,pedig ki nem állhatom.
2013. jan. 27. 01:50
13/26 anonim válasza:
A szilikonos csaj csak szexre lenne jó, de az ilyen természetes szépségű lányok egy életre. Ez a különbség!
2013. jan. 27. 01:52
14/26 anonim válasza:
Láttam azt a kérdést én is. Az olyan szilikonosnak néha nem is kellenek másra a pasik. Itt nem az a lényeg, mire kellene, hanem, hogy azok is épp úgy megkaphatnának benneteket.
2013. jan. 27. 02:03
15/26 anonim válasza:
Uhh, végre valami igazi szépség itt a GyK-n!
Ez az ideálom. Nagyon értékelem a természetes lányokat. Csak találnék egy lányt, aki természetesen szép lelkileg és testileg egyaránt!
Kérdező! Ha hozzá vagy hasonló, biztos nagyon gyönyörű lehetsz! Tarts ki, biztos lesz egy fiú, aki értékelni fogja ezt benned. Legjobb esetben összefutsz velem a valóságban egy ún. isteni csoda folytán és én majd értékelni foglak. :D
2013. jan. 27. 02:05
16/26 anonim válasza:
Nekem CSAK a természetes szépségek tetszenek.
2013. jan. 27. 02:17
17/26 anonim válasza:
13. Ez kb. olyan, mint hogy az üresfejá páwák csak szexre jók egy nőnek, míg a rendes, természetes, kedves férfiak EGY ÉLETRE.
Problem? :)
2013. jan. 27. 02:18
18/26 anonim válasza:
16. vagyok: mondjuk nekem B. S. nem jön be.
2013. jan. 27. 02:18
19/26 A kérdező kommentje:
Köszi a sok választ. :) Igazából sminkelni egyáltalán nem szeretek, mert úgy érzem, ha már eltérek az eredeti színeimtől, túl mű leszek... Max. a szemöldököm szoktam kicsit sötétebbre festeni, mert alapból eléggé világos, és jól áll a sötétebb szemöldök. Az arcom hasonlít az övéhez, mondták is már, hogy babás arcom van. A hajam szőkésbarna, és a vállam alá ér 5 centivel.
2013. jan. 27. 02:32
20/26 A kérdező kommentje:
De eléggé aggódok, mert fiúk irántam még egy csepp érdeklődést sem mutattak. :( Lehet a személyiségem miatt, mert eléggé csendes vagyok, ha nem szólítanak meg, nem igazán kezdeményezek bárkivel is kapcsolatot...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!