Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkezdtem gyűlölni a nőket, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Idegesitenek a hazugsagaik, a hazug igergetesek a ketszinu jatekok, a r.banckodas, hogy keptelenek azz ember szemebe mondani mii van, hogy csak a penz szamit, az izom es a szeles mosoly. Belefaradtam ebbe, a2013. jan. 27. 00:12
2/17 anonim válasza:
Gondolom se pénzed, se izmod, se megnyerő mosolyod. Akkor legyél pap.
3/17 anonim válasza:
Ne csajozz. Csak ülj a gép előtt és sajnáltasd magad.
4/17 anonim válasza:
Inkább pap legyél mint egy kretén b_u_z_i_.
5/17 anonim válasza:
Tudod mit? Ne is állj szóba velünk nőkkel. Meg leszünk nélküled is. Ennyi. Mérgelődj más miatt.
6/17 A kérdező kommentje:
Idonkent vannak jo elmenyeim, de altalaban mindig ugyanugy vegzodik minden.
2013. jan. 27. 00:16
7/17 anonim válasza:
Ha gyűlölöd őket, akkor ne foglalkozz velük.
8/17 anonim válasza:
Hány éves vagy?
Miért csak ribikkel ismerkedsz?
9/17 anonim válasza:
"Gondolom se pénzed, se izmod, se megnyerő mosolyod. Akkor legyél pap."
Á itt nem ezekkel van a baj szerintem. Itt inkább a sok csalódás állhat a háttérben, amiben lehet a nők keze is benne van, de lehet nincs. Mindenesetre a kérdés megfogalmazásából látszik, hogy elég forrófejű lehet a kérdező barátunk így a kudarcokat inkább az ő számlájára írnám, mint a csajokéra.
10/17 anonim válasza:
1. Gyűlöld őket tovább. De akkor holnap ne tegyél fel olyan kérdést, hogy "miért nincs nőm?"
2. Ahogy előttem említették, Legyél homár, pap, vagy a kettő együtt. De ha a kis ministráns fiúkat szemeled ki kibeleznek.
3. NE utáld a nőket.
Egyszerűen csak más hozzáállás kell a nőkhöz mint a haverokhoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!