Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy ilyen srácról? (kép)
Figyelt kérdés
Linkelek egy képet, az lenne a kérdésem, hogy mit gondoltok rólam:
Sok csaj kritizálja a stílusom.. de nem tartom magam csúnyának. Kíváncsi vagyok, min érdemes változtatni, és mi tetszik másoknak. 18/F
Köszönöm
2013. jan. 26. 20:07
11/16 anonim válasza:
Rövidebb, (mértékkel) zselézett haj jobb lenne, illetve talán praktikus lenne nem ilyen "löbögős" pólókat hordani, hanem kissé testhezállóbbakat. Talán kissé vékonyka is vagy, némi sport mindenképp jót tenne. Az önbizalmadnak is. :)
12/16 anonim válasza:
Szerintem kifejezetten helyes arcod van. Mivel kérdezted, min kéne szerintünk változtatni, én a helyedben kipróbálnám a kontaktlencsét. De ez csak egy tipp, így is teljesen jó vagy. A kérdés második felére, tetszik az arcod, és a hajszíned. 17l
13/16 anonim válasza:
aranyos meg helyes vagy de egy pici izmot szedhetnél magadra :)
14/16 anonim válasza:
én is kontaktlencsére gondoltam,szemüveg nélkül milyen vagy?:)
meg lehet felszedhetné pár kilót.:)
14/l
15/16 anonim válasza:
azt hogy eljárhatnál kondizni!
16/16 anonim válasza:
szerintem egész aranyos vagy, bár nekem nem jönnek be a világos hajú fiúk :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!