Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem idegesítenek azok akik állandóan a közhelyekkel jönnek, mikor tudjuk hogy mind nem igaz?
-A belső a fontos
-Nem számít a pénz
-Nem számít a külső
-Férfiak a kismellű duci lányokat szeretik
-Nők a kedves, vicces fiúkat szeretik és nem számít nekik a magasság
1) Fontos.Ez adja a kapcsolat mélységét.
2) De számít.Nagyra mentek a szerelemmel,ha nincs villany..
3) De számít.Olyan pár kell,akihez vonzódhatsz.
4) Van aki igen
5) Van aki igen
Így már igazak.
13. válaszoló: pont én is ilyen választ akartam írni. (na jó a 2. nál lehet nem a villany jutott volna eszembe XD)
Ment a zöld.
Ezeken a közhelyeken kívül fel lehetne sorolni még 120, vagy 510 más közhelyet. Valamelyiket mindig rá lehet húzni valakire.
Mondjuk, hogy nem számít a pénz!
Lehet, hogy nem számít, de azért jó, ha van egy kevés. Talán a kevés valakinek egy kicsit több, másnak most nem számít, de később azért jó lenne ha lenne.
Ennyit a közhelyekről.
Te tényleg ennyire de ennyire hülye vagy???
Nem találkoztam még férfival( persze biztos van), akir azt monda volna, h a kismellóü duci lányokat szereti....
Nekem ekis mell jön be, de nem binrék ducival együtt lenni.
A belsö tényleg fontos... legalább is sokkal fontosabb mint a külsö.
A pénz tényleg nem számit... honnan az anyádobl veszed h ezek kamuk???
A külsö számit... aki azt mondja, az nem közhelyes ember... tod h az mit jelent?? Csak neki annyira nem számit.... ennyi
Van sok sok olyan nö aki tényleg a vicce kedves fiukat szeretik( de amugy öszintén logikusan átgondolva... melyik nö ne szeretné ha sokat nevet és nem egy paraszt a pasija??..........)
Nem-e számit a magasság... uh hát ilyennel még sose találkozram lol....
Szal vagy nem mondanak olyanokat amiket irsz, vagy tényleg ugy van!!
És ez nem közhelyek b+ hanem személyes vélemények és honna a phöcsböl veszed h kamuznak akik mondják???...
AAAAH... vadbarom...
Nem idegesít az, hogy minden nap megkérdezed ugyanezeket a korlátolt gyökérségeket?
Mert engem ku rvára...
Idegesít, főleg hogy ezek a fűderendes csajszik csak interneten fellelhetőek. Álszent, sunyi szöveget azért tudnak ám prédikálni.
14:01, 16:07 és a trolltársai pedig helyből kapták is a mínuszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!