Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket nem idegesítenek azok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem idegesítenek azok akik állandóan a közhelyekkel jönnek, mikor tudjuk hogy mind nem igaz?

Figyelt kérdés

-A belső a fontos

-Nem számít a pénz

-Nem számít a külső

-Férfiak a kismellű duci lányokat szeretik

-Nők a kedves, vicces fiúkat szeretik és nem számít nekik a magasság

2013. jan. 26. 13:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
46%

9

Megérdemlitek egymást:DD

2013. jan. 26. 13:47
 12/19 anonim ***** válasza:
ezek közhelyek igazad van vagy csak nekem számít az hogy hogy néz ki akivel összejövök? és nem mind1 hogy mennyi pénze van, egy csóróval nem jönnék össze ,és tőlem alacsonyabb pasival se jönnék össze még velem egy magasságúval sem mert egy 15 cm-es magassarkúba elég gázul néznénk ki.
2013. jan. 26. 13:47
 13/19 anonim ***** válasza:
95%

1) Fontos.Ez adja a kapcsolat mélységét.

2) De számít.Nagyra mentek a szerelemmel,ha nincs villany..

3) De számít.Olyan pár kell,akihez vonzódhatsz.

4) Van aki igen

5) Van aki igen

Így már igazak.

2013. jan. 26. 13:48
 14/19 Hanariko ***** válasza:

13. válaszoló: pont én is ilyen választ akartam írni. (na jó a 2. nál lehet nem a villany jutott volna eszembe XD)

Ment a zöld.

2013. jan. 26. 13:58
 15/19 anonim ***** válasza:
Talán azért idegesít, mert tudod, hogy igaz és csak szerencsétlen vagy!
2013. jan. 26. 14:01
 16/19 anonim ***** válasza:

Ezeken a közhelyeken kívül fel lehetne sorolni még 120, vagy 510 más közhelyet. Valamelyiket mindig rá lehet húzni valakire.

Mondjuk, hogy nem számít a pénz!

Lehet, hogy nem számít, de azért jó, ha van egy kevés. Talán a kevés valakinek egy kicsit több, másnak most nem számít, de később azért jó lenne ha lenne.

Ennyit a közhelyekről.

2013. jan. 26. 14:03
 17/19 anonim ***** válasza:

Te tényleg ennyire de ennyire hülye vagy???

Nem találkoztam még férfival( persze biztos van), akir azt monda volna, h a kismellóü duci lányokat szereti....

Nekem ekis mell jön be, de nem binrék ducival együtt lenni.

A belsö tényleg fontos... legalább is sokkal fontosabb mint a külsö.

A pénz tényleg nem számit... honnan az anyádobl veszed h ezek kamuk???

A külsö számit... aki azt mondja, az nem közhelyes ember... tod h az mit jelent?? Csak neki annyira nem számit.... ennyi

Van sok sok olyan nö aki tényleg a vicce kedves fiukat szeretik( de amugy öszintén logikusan átgondolva... melyik nö ne szeretné ha sokat nevet és nem egy paraszt a pasija??..........)

Nem-e számit a magasság... uh hát ilyennel még sose találkozram lol....

Szal vagy nem mondanak olyanokat amiket irsz, vagy tényleg ugy van!!

És ez nem közhelyek b+ hanem személyes vélemények és honna a phöcsböl veszed h kamuznak akik mondják???...

AAAAH... vadbarom...

2013. jan. 26. 14:18
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem idegesít az, hogy minden nap megkérdezed ugyanezeket a korlátolt gyökérségeket?

Mert engem ku rvára...

2013. jan. 26. 16:07
 19/19 anonim ***** válasza:

Idegesít, főleg hogy ezek a fűderendes csajszik csak interneten fellelhetőek. Álszent, sunyi szöveget azért tudnak ám prédikálni.

14:01, 16:07 és a trolltársai pedig helyből kapták is a mínuszt.

2013. okt. 12. 02:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!