Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertetek már itt meg jó nőket?
Hát egyszer egy eléggé furcsa dolog történt...
Feltettem egy kérdést természetesen ismerkedős témában, mert nem vagyok valami nagy harcos ezen a téren...:)
Ő írt és utána privátban folytattuk. Végül csak kért tőlem egy képet és mondott pár tanácsot. Folytattuk, mert szimpatikusnak tűnt és végül ő is küldött képet. Utána írta, hogy fiatal anya és feleség....(nyugi szolíd képek, de mondjuk max. bikinis). De nagyon szépen tartotta magát 30éves korának ellenére 1 szülés után.
Utána folytattuk a beszélgetést. Ő ugye tanácsokat adott, én pedig próbáltam egy kis lelket verni szerencsétlenbe, mert mondta, hogy elég sok zűr van a házasságában.
Azóta egyszer csak eltűntt és kész..., én sem zaklatom, csak kapott egy boldog új éves üzenetet! :)
Én még nem, de még nem adtam fel!
F.
Köszi mindenkinek.:)
Egy jó felmérés volt,nem srác vagyok de látom,hogy nem sokan vannak itt akik elhiszik,hogy de bizony jó bõrök is járnak ide!:D!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!