Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tényleg csak az olyan pasiknak van esélyük Nálatok, mint pl. Kállay Saunders András? (:
Korotokat írjátok le.
Egy Kíváncsi Srác.
Kérdező: ez olyan szép hozzáállás, esküszöm, hogy lementettem a gépre. :)
Nekem is írtál privit, már az elején őszinte voltam (ha emlékszel rám, melyik voltam én).
Aztán, amikor fordult a beszélgetésben a kocka- szintén.
Végül újra, de hozzáfűzöm, én is ez a nyitott típus vagyok mint te.
Soha nem hibáztatom a másik nemet, nem teszek senkit külső, sőt benső miatt sem "barátzónába", mert bárhová alakulhat.
Viszont most bemutatnám a dolog másik oldalát is.
Én mindig őszinte vagyok. Megmondom, ha valaki nem az esetem- hozzátéve, hogy a saját nevemben nyilatkozhatok.
De sok lány azért nem meri ezt megtenni, mert sok fiú a legkisebb elutasítást vagy őszinteséget is nagyon rosszul viseli, visszatámad, vagy megsebződik. (És persze vannak szemét csajok is, nyilván, meg olyanok, akik az egyszerűbb utat választják).
Ha minden fiúnak ilyen hozzáállása lenne, mint neked, az nagyon jó lenne! Egyszerűbbé tenné a dolgokat.
De pont azok szoktak a leginkább panaszkodni a lányok őszintétlensége miatt, akik a legrosszabbul viselik az őszinteséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!