Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tényleg csak az olyan pasiknak van esélyük Nálatok, mint pl. Kállay Saunders András? (:
Figyelt kérdés
Korotokat írjátok le.
Egy Kíváncsi Srác.
2013. jan. 25. 20:42
11/44 anonim válasza:
És az orra... és a szemöldöke! Te jó ég... MONDD, hogy csak kamu a kérdés, mert mindjárt csalódnom kell nőtársaimban jó ízlés terén. :(
12/44 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem az esetem
20/L
13/44 anonim válasza:
nekem ő pont nem jön be..
19L
ideál: nézzen ki jól... (szerintem mindenkinek ez az ideálja) nincs megszabott hajszín, szemszín :D max csak az hogy legyen magasabb nálam, de nem sok pasi van aki magasabb nálam.
14/44 anonim válasza:
9. Ha csak olyanokat lát a kérdező, az azt jelenti, hogy a csúnya fiúknak is van esélye. :)
15/44 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok, a kérdés alján látszik. Csak kíváncsi vagyok névtelenül a véleményekre. De örülök lányok, hogy nem ajnározzátok ezt a pasast! :)
2013. jan. 25. 20:49
16/44 anonim válasza:
Az meg ki? :D Na jó, már hallottam rádióban a nevét, de esküszöm képet még nem láttam (nem kerestem) róla.
24/L
17/44 anonim válasza:
Hát én max tényleg annyit tudok elképzelni, hogy a csodaszép, romantikus LELKÉVEL tud meghódítani valakit... :))
18/44 anonim válasza:
De ez félig meddig irónia volt...
19/44 anonim válasza:
Nekem a külső kevésbé számít, mint a belső. éS ez az ember egy nagy rakás önelégültség és egoizmus, szoval ha egy görög isten lenne se kellene.
20/44 A kérdező kommentje:
Én is az vagyok :)
2013. jan. 25. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!