Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki a legjobb pasi az Így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki a legjobb pasi az Így jártam anyátokkalból?

Figyelt kérdés

Barney/Marshall/Ted

Külső és belső tulajdonságok alapján.

Nekem pl. Ted jön be, mert imádom a romantikus pasikat, és jól is néz ki szerintem.

Nektek?

20/l

2013. jan. 25. 18:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Belsőre Marshall a számomra ideális pasi, mert hűséges, okos, vannak elvei, de nem él fantáziavilágban. Ted néz ki a legjobban, és Barney a legjobb fej, tökéletes haver. 17l
2013. jan. 25. 22:43
 12/12 anonim válasza:
Egyértelműen Ted. Marshall képe olyan, mint egy nagyra nőtt gyereké, (szerintem rajta arcszőrzet se segítene sokat), Barney egyszerűen unszimpatikus. Ted helyes pasi, szakállal is, borotváltan is, öltönyben is és pulcsiban is. :)
2013. jan. 26. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!