Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ettől még lehetek vonzó?
Nincs sajnos túl nagy cicim (mondjuk úgy saját tenyérméret), viszont a popsim nagyobb, kerekebb. Pár napja mondta egy srác, hogy nagyon vonzó vagyok, jólesett, de a kisebb mellem miatt eddig mindig úgy álltam a dologhoz, hogy max jól nézhetek ki, de vonzó az pl. Scarlett Johansson. Kisebb cicivel is lehetek vonzó?
18/L
Jaj, komolyan fontosak ezek a kérdések?
Szerinted mi ha ránézünk egy csajra, a mell alapján osztályozzuk? Ugyanmár...
SZÁMÍT azt nem mondom, de ha szép arcod van, és nem vagy elhízva akkor semmi probléma nincs szerintem ;)
Elhízva nem vagyok, meg elmondások szerint az arcom is szép, csak tényleg a magabiztosságon kell még dolgoznom :$
Ez a kis mell dolog meg akkor nem szokott előjönni, ha barátom van, de mivel a legtöbb barátnőmnek elég nagy a melle, olykor-olykor nem érzem olyan jól mellettük magam pl. egy buliban, mert látom hogy egy szép dekoltázsnak nagyobb a sikere. De ők meg pont ezt nem szeretnék....hát, ez van :)
ez egy óriási tévhit, h csajok csak a nagy melleiktől lesznek vonzóak.
sok egyéb dolog van, ami mellett a mell mérete eltörpül, úgyértem h levan szarva h mekkora a melle, de ennek ellenére is vonzó.
simán lehetsz, nem mindenki a nagy mellekre bukik.
lényeg az, hogy van. :)
F/24
Nyugi max az önbizalmadra kell gyúrni a melleid ha épp tenyérméretűek az a legjobb, szépen meg lehet markolni őket fél kézzel, mindegyikre jut 1-1! :D Az van hogy sokan az esztétikumra hajtanak, engem pl a mellbimbó alakja színe indít be dehát ugye ehhez először ki kell csomagolni a ciciket, de neke ezek sokkal nagyobb arányban számítanak, sőt a nagy csöcsökön általában szétterülő randa mellbimbók vannak, nem a határozott könnyen megkeményedő. Viszont a szép alakhoz illő arányos mellekre azonnal beindulok.
Jajj légyszi, könyörülj már rajtunk, tegyél be egy képet csak a melleidről, hadd gusztáljuk meg őket! :P Hidd el 90%-ban dícsérni fogják! Az önbizalmadnak is jót fog tenni! :D
szia :)
nekem is picik a cicijeim, és a barátom kifejezetten szereti őket... :P :) legyen több önbizalmad!!!! sokan szeretik a pici, és formás cickókat :) 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!