Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ettől még lehetek vonzó?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ettől még lehetek vonzó?

Figyelt kérdés

Nincs sajnos túl nagy cicim (mondjuk úgy saját tenyérméret), viszont a popsim nagyobb, kerekebb. Pár napja mondta egy srác, hogy nagyon vonzó vagyok, jólesett, de a kisebb mellem miatt eddig mindig úgy álltam a dologhoz, hogy max jól nézhetek ki, de vonzó az pl. Scarlett Johansson. Kisebb cicivel is lehetek vonzó?

18/L

2009. szept. 1. 12:41
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Már hogyne lehetnél :) Egy kis magabiztosság és többek szerint leszel vonzó.
2009. szept. 1. 12:44
 2/17 anonim ***** válasza:
93%

Jaj, komolyan fontosak ezek a kérdések?

Szerinted mi ha ránézünk egy csajra, a mell alapján osztályozzuk? Ugyanmár...

SZÁMÍT azt nem mondom, de ha szép arcod van, és nem vagy elhízva akkor semmi probléma nincs szerintem ;)

2009. szept. 1. 12:44
 3/17 anonim ***** válasza:

Pontosan.

18/F

2009. szept. 1. 12:50
 4/17 A kérdező kommentje:

Elhízva nem vagyok, meg elmondások szerint az arcom is szép, csak tényleg a magabiztosságon kell még dolgoznom :$

Ez a kis mell dolog meg akkor nem szokott előjönni, ha barátom van, de mivel a legtöbb barátnőmnek elég nagy a melle, olykor-olykor nem érzem olyan jól mellettük magam pl. egy buliban, mert látom hogy egy szép dekoltázsnak nagyobb a sikere. De ők meg pont ezt nem szeretnék....hát, ez van :)

2009. szept. 1. 13:06
 5/17 anonim ***** válasza:

ez egy óriási tévhit, h csajok csak a nagy melleiktől lesznek vonzóak.

sok egyéb dolog van, ami mellett a mell mérete eltörpül, úgyértem h levan szarva h mekkora a melle, de ennek ellenére is vonzó.

2009. szept. 1. 13:06
 6/17 anonim ***** válasza:

simán lehetsz, nem mindenki a nagy mellekre bukik.

lényeg az, hogy van. :)

F/24

2009. szept. 1. 13:26
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Megnyugtatásképpen mondanám, hogy én kimondottan a kissebb mellű csajokat szeretem. A kis formás mellnél számomra nincs szebb. Azt gondolom, hogy ezzel nem csak én vagyok egyedül így. 20/f
2009. szept. 1. 13:45
 8/17 anonim ***** válasza:
Engem sosem vonzottak a nagy mellű nők!!:))20f
2009. szept. 1. 14:35
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi max az önbizalmadra kell gyúrni a melleid ha épp tenyérméretűek az a legjobb, szépen meg lehet markolni őket fél kézzel, mindegyikre jut 1-1! :D Az van hogy sokan az esztétikumra hajtanak, engem pl a mellbimbó alakja színe indít be dehát ugye ehhez először ki kell csomagolni a ciciket, de neke ezek sokkal nagyobb arányban számítanak, sőt a nagy csöcsökön általában szétterülő randa mellbimbók vannak, nem a határozott könnyen megkeményedő. Viszont a szép alakhoz illő arányos mellekre azonnal beindulok.

Jajj légyszi, könyörülj már rajtunk, tegyél be egy képet csak a melleidről, hadd gusztáljuk meg őket! :P Hidd el 90%-ban dícsérni fogják! Az önbizalmadnak is jót fog tenni! :D

2009. szept. 1. 15:07
 10/17 anonim válasza:
100%

szia :)

nekem is picik a cicijeim, és a barátom kifejezetten szereti őket... :P :) legyen több önbizalmad!!!! sokan szeretik a pici, és formás cickókat :) 17/L

2009. szept. 1. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!