Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti milyen illatot szerettek legjobban egy lányon?
Hányingerem van az ilyen csoki, vanilía, édes fűszeres aromás szaroktól!!
Amit szeretek, az a bergamottos illatok, akvás,citrus hűvös ,friss ózonikus, illetve olyasmi illatélményüek is bejönnek mint Celin Dion parfümje. Anyámnak vna olyanja, nem győzőm szagolgatni. Fasza.
Nem kell túlságosan erőltetni a parfümöt. Azért mondom ezt, mert sok lány túlságosan erősen használja, ráadásul nem is valami kifinomult ízléssel (ez utóbbi természetesen csak az én véleményem).
Nekem sokkal, de sokkal jobban bejön, ha a lánynak egyszerű, tiszta, könnyű illata van, a hajának egy kis samponillata, a bőrének tusfürdő- vagy testápolóillata. Alkalmanként elfér a parfüm is, de nem kell állandóan.
De ha már parfümről van szó, én nem igazán szeretem a nagyon édes illatokat (a vattacukorszerűt). A könnyed virágillat, vagy pl. a vanília az okés. Sajnos nem értek annyira hozzá, hogy tudjam a típusokat :)
Van egy, amit megjegyeztem, engem azzal el lehet varázsolni, Burbury London a neve, azt hiszem.
A húgomnak volt Maracujás illatú parfüme az nagyon király ez a neve :Molton Brown Celestial Maracuja.
Meg minden ami kókuszos .
F/22
Én szó szerint nem szeretem ha lányon parfüm van. Én se használok ilyeneket, mert elndomja a természet által kitalált biológiai illatokat.
F/23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!