Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az amitől a "legjobban" kiábrándulsz valakiből?
A magatartására értve, és eltekintve a megcsalástól.
Mi az amitől a legjobban kiábrándulsz valakiből, legyen az viselkedés, helyesírás, gondolkodásmód, bármilyen legapróbb dolog.
Kíváncsi vagyok, mik azok a dolgok amikre eddig én nem figyeltem fel, de másnak nagyon zavaró lehet.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Egy lánynál nagyon kiábrándító, ha:
- füstöl, mint a gyárkémény;
- úgy vedel, mint egy alkoholista;
- káromkodik, mint egy kocsis.
Hát igen, a bunkóság az elég kiábrándító.
Nekem mondjuk az egyik nagyon kiábrándító dolog az szokott lenni egy lánynál, ha minden kis apróságon fennakad. Értem én, véletlenül meglökik, teljesen kiakad. Nem köszönt neki valaki, azon is kiakad. Ilyen tök apró dolgok, amiket le kéne sz.rni.
FAszi vagyok, nőről vésem hát gonolataim:
Helyesíráson nem akadok ki, mert tudom, unta a nyelvtan tanár pofáját, száraz szarnak tartotta a tananyagot, rajzolt inkább helyette a padra, ettől még agyilag nem hülye ő, más tudományokban, élet más terén lehet még hasznos értékes eszes ember. Tehát helyesírás alapján csak a legförtelmesebb sznobok törnek pálcát mások felett, én ezt nem teszem.
Ami kiábrándít igazán, az a fellengzős, flegma stílus, az a mindenen kiakadós ő a legokosabb, elgértelmesebb ,és ha nem mindent úgy csinálsz ahogy ő, mint egy kib aszott tanítónéni elvárja,akkor nekiáll kioktatni, nevelgetni, irányítani mint valami hülyegyereket. na az ilyen sznob nőket nem bírom elviselni. Takarítanám el elég rövidtávon.
Kiábrándít az is,ha túlságosan jólnevelt, zárkózott, vallásos esetleg, illetve az a nagyon foggal körömmel családanyatípus, egyáltalán nem laza, nem rugalmas, nem lehet előtte még káromkodni sem, szóval az a jókislány típusú nőket nem bírom elviselni olyan dögunalmak.
Nem szeretem,ha túl karrierista, ha nagyon törtetős, nagyon tudja,mit akar az életben. Legyen lazább, persze nem azt mondom,hogy senkiházi legyen, de az ilyen nagyon agyaskodó nőktől falnak megyek.
Taszít ha nagyon szélsőséges, túlságosan viccorientált, állandóan röhörészős, és a fejegyenest ellentétje, amikor nagyon merev, az sem jó.
Taszít,ha túl nagy a baráti köre, és nem tud kiválni azok társaságából. Én egy olyan faszi vagyok, aki nem nagypon viselem el mások társaságát, akik nem az én szabad akaratomból választott társaságom, hanem csak ilyen járulékemberek. Ezeknek a közegében szarul érzem magam. Ilyenek a barátnő barátai, barátnői, tesójai, anyuka apuka, azok további járulékai. Tököm kíváncsi ezekre a faszokra. Ha a nőmmel akarok lenni, akkor csak vele!
PErsze megértem,ha ő is néha másokkal akar lenni,de akkor viszont legyen nélkülem! Had menjen, csak akkor én nem leszek ott mellette akkor. Ennyiről van tehát szó.
Túl családorientált, túl családcentrikus nőket sem bírom. Ott a baj velük,hogy amint kinőnek a kaucsukbabázási korszakukból, hőskölök kell nekik. Az egész életük ösztönszerüen erre van ráállva, hogy szaporodás. EZért nem szeretem ezeket a családanya típusú nőket.
Én úgy gondolom, ezek azok a nők, akik a férfiakat csak eszköznek tartják, hogy megkölykezzhessnek hát végre.
Ezek azok,akiknek egy tök stabil, jól irányítható, jól nevelhető, tök átlag, nem túl kapós faszi kell maguk mellé, aki kb. jó, nem lesznek torz kölykei tőle, de kb. ennyi. Ezek azok a nők ,akik egy idő után tudnak csak szerelembe esni, mert ugye keresik a tökéltes apának valót. Nem is igazán szerelmes típusok, inkább a családanyaságba szerelmesek. Ilyen nem kell!
Ezek azok a nők,akik miután megszaporodnak, le se szarják a palijukat, vagy legalábbis szépen fokozatosan leépítik, mert már a gyerek az életük, és elvannak a gyerekkkel az ő kicsi világukba, már nem kell szex többé. A pasasok meg mennek prostihoz inkább cicázni ,ez meg basztassa a kölyköt ahogy akarja. Kit érdekel...
Olyan nő kell, aki magamért szeret, a testem tartja vonzónak, és a kéjmámort keresi, pont velem érzi jól magát, és esze ágában nincs ,nem is volt szaporodni sosem. Nem családcentrikus, inkább a szexről ,a nemiségről szól a férfiakkal való kontaktusa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!