Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az amitől a "legjobban" kiábrándulsz valakiből?
A magatartására értve, és eltekintve a megcsalástól.
Mi az amitől a legjobban kiábrándulsz valakiből, legyen az viselkedés, helyesírás, gondolkodásmód, bármilyen legapróbb dolog.
Kíváncsi vagyok, mik azok a dolgok amikre eddig én nem figyeltem fel, de másnak nagyon zavaró lehet.
Előre is köszönöm a válaszokat.
a 3. válasz, a kérdezőé totál igaz a barátomra. férfi létére elkezd hangosan káromkodni akár az utcán bármi kis dolgon és elég kellemetlen... de el kell fogadni, attól még szeretem, csillapítgatom.
lehet h ez megcsalás kategória, de ha sokat beszél a lánybaràtairól, még ha ártalmatlanul is, nagyon ki tudok tőle bukni.
természetesen még az igénytelenség, velem szemben való bunkóság
L
csajból vagyok, úgy olvasd amit írtam :)
Amit nagyon nem szeretek egy srácban:
1. Bunkóság, túlzott lazaság, egoizmus!
2. Ápolatlanság!!! Ilyen például a zsíros haj :P
3. Cigizés. Tök nagy baromság, és ne mondja nekem senki azt, hogy ideges és ez segít neki. Ez baromság! Sportolással is le lehet vezetni az idegességet ;)
4. Tetetett értelmi fogyatékosság, azaz megjátsza hogy buta! (ez lányoknál ugyan olyan idegesítő tud lenni :P)
Na kb. ennyi jutott az eszembe most :D :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!