Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszeretni valakibe, aki nem tetszik külsőre, lehetséges?
Sokan megpróbálnak 100%ban felülemelkedni a külsőségeket.
Én is megpróbáltam. Egy katasztrófa volt. Kedveltem nagyon, de amikor hozzám ért, csak undort éreztem. Konkrétan elhívott volt, pattanásos, és kellemetlen szagú.
A szakításunk csúnya volt. Úgy hisztizett mint egy nő.
A férjem sem tökéletes. A háta tiszta szeplő, kicsit hibás a fogsora.
De nem kiábrándító. Ez az a bizonyos határvonal. Ha valamit kiábrándítónak találunk akár az illető külsejében, akár a viselkedésében, az a kapcsolat nem fog működni.
Fellángolás lehet, akár szerelem is, de hosszútávon nem lesz belőle jó kapcsolat. A külömbségek mindíg helütik a fejüket és egy idő után belefáradunk, hogy harcoljunk ellene.
Igen. Volt valaki, aki külsőre előszőr nem jött be. Alapból a magas, jó testfelépítésű pasik jönnek be, szoktam mondani, hogy egy férfi 90 kilónál kezdődik. És ekkor ismertem meg őt, nem volt túl magas -a zsáneremhez képest- nem volt hagyományos értelemben vett jóképű, idősebb is volt, mint én. De ahogy megismertem, a személyisége.........
Fantasztikus volt. A csipkelődő humora, öniróniája, világszemlélete, intelligenciája, okos is volt, olyan dolgokról tudtunk beszélgetni, amikről sosem gondoltam volna, hogy bárkivel is beszélgetni tudok.
Szóval igen, lehet. Bár ha már beleszeretsz, akkor a külsejét is elfogadod, más szemmel nézeé rá, mint előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!