Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszeretni valakibe, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszeretni valakibe, aki nem tetszik külsőre, lehetséges?

Figyelt kérdés
Szóval bele tudnátok szeretni olyas valakibe, aki külsőre nem jön be?
2013. jan. 24. 22:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
ha nem kifejezetten taszító számodra, akkor igenis kialakulhat vonzalom. Meg én is így huszonéves fejjel már nem zárok ki rögtön mindenkit külső alapján. Ha ápolatlan, vagy löttyedt és taszítónak érzem, nem hiszem h beleszeretnék, de ha csak szimplán nem az esetem simán beleszeretehetek menthetetlenül és megszerethetem benne azt is, ami azelőtt azt hittem h nem tetszik
2013. jan. 24. 23:16
 12/21 anonim ***** válasza:
Igen, volt rá példa.
2013. jan. 24. 23:34
 13/21 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hogy a "nem tetszik külsőre" olyat takar, amin lehet változtatni, vagy olyat, amin nem. Előbbi esetében jóval könnyebb elfogadni a külsőt, mert tudjuk, hogy kellő idő után úgyis rá tudjuk venni a másikat, hogy változtasson azon ami előnytelen. Az én férjem nagyon nem jött be amikor összejöttünk, mert volt egy ronda szakálla ami nem állt jól neki (senki szerint, csak senki nem szólt), duci volt és a haja se volt jól vágva. Azóta ezeken mind változtatott nagyon enyhe unszolásra, és most már nagyon is bejön :)
2013. jan. 24. 23:43
 14/21 anonim ***** válasza:

Sokan megpróbálnak 100%ban felülemelkedni a külsőségeket.

Én is megpróbáltam. Egy katasztrófa volt. Kedveltem nagyon, de amikor hozzám ért, csak undort éreztem. Konkrétan elhívott volt, pattanásos, és kellemetlen szagú.

A szakításunk csúnya volt. Úgy hisztizett mint egy nő.

A férjem sem tökéletes. A háta tiszta szeplő, kicsit hibás a fogsora.

De nem kiábrándító. Ez az a bizonyos határvonal. Ha valamit kiábrándítónak találunk akár az illető külsejében, akár a viselkedésében, az a kapcsolat nem fog működni.

Fellángolás lehet, akár szerelem is, de hosszútávon nem lesz belőle jó kapcsolat. A külömbségek mindíg helütik a fejüket és egy idő után belefáradunk, hogy harcoljunk ellene.

2013. jan. 25. 08:06
 15/21 anonim ***** válasza:
66%

Igen. Volt valaki, aki külsőre előszőr nem jött be. Alapból a magas, jó testfelépítésű pasik jönnek be, szoktam mondani, hogy egy férfi 90 kilónál kezdődik. És ekkor ismertem meg őt, nem volt túl magas -a zsáneremhez képest- nem volt hagyományos értelemben vett jóképű, idősebb is volt, mint én. De ahogy megismertem, a személyisége.........

Fantasztikus volt. A csipkelődő humora, öniróniája, világszemlélete, intelligenciája, okos is volt, olyan dolgokról tudtunk beszélgetni, amikről sosem gondoltam volna, hogy bárkivel is beszélgetni tudok.

Szóval igen, lehet. Bár ha már beleszeretsz, akkor a külsejét is elfogadod, más szemmel nézeé rá, mint előtte.

2013. jan. 25. 08:18
 16/21 anonim ***** válasza:
63%
Én már próbáltam, de nem jött be. Attól, hogy valaki szimpatikus vagy szeretreméltó még nem egyenlő azzal, hogy ágyba is bújnék vele, sőt, olykor szívesen bújunk olyannal is ágyba, aki egyáltalán nem érdemes rá, ilyenkor sem szabad megtenni. Emberileg is és külsőre is meg kell felelnie.
2013. jan. 25. 08:23
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Na, igen, átmenetileg meg tudjuk győzni magunkat, hogy de igen, vonzódunk hozzá, de aztán kiderül, hogy mégsem. Az ilyen kapcsolatoknál szokott az lenni, hogy "nem kívánom a párom/férjem. Nem értem mi az oka, régebben nem így volt."
2013. jan. 25. 09:44
 18/21 anonim válasza:
Itt mindenki azt mondja “nekem se tetszett a párom, vékony, stb.....” és így... emberek. Nem pont az a jó, ha vékony? Szerintem az lenne csak baj, ha kövér lenne, de ti tudjátok
2019. júl. 5. 11:59
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Most hogy valaki újra írt, feldobta a kérdést. 6 évvel ezelőtt válaszoltam és azóta férjhez mentem az emberhez, aki elsőre nem volt az esetem, sőt babát várunk. Rettentően vonzódom hozzá azóta is. Szóval igenis van, hogy húsz évesen az ember azt hiszi a külsőség számít és csak az lehet jó aki az újságból lépett ki, de aztán rájön, hogy egy igazán értékes ember nagyon vonzó tud lenni, sőt én a mai napig hét év után is iszonyú helyesnek és szexinek gondolom a férjemet, pedig elsőre nem jött be.
2019. júl. 5. 12:27
 20/21 anonim ***** válasza:
19 es, hanyas valaszolo voltal?
2020. aug. 7. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!