Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
41/58 anonim válasza:
miért nem tudnak a mai lányok megkérni valakit h csináljon már egy képet rolluk
ez e tükrös fényképezkedés szánalmas
jó telód azzal akarsz villogni?
semmi kreativitás h jó is legyen a kép ne egy ilyen tucat szarság
szerintem már mindenki unja ezeket
42/58 anonim válasza:
ahelyett h ki mennél a szabadba és csinálnál egy rendes képet kikockázod a szobád mert nem raktál rendet :-|
43/58 anonim válasza:
Vagy minimum egy pucsitós pucér kép kell, hogy aki bukásra áll bioszból legyen esélye legalább a pótvizsgán.
44/58 anonim válasza:
Szerintem ez kacsacsőcsű emlős!!!
45/58 anonim válasza:
hatalmas a homlokod AS_:_aS:as:aS_d
meg igazából mindent elmondtak az előttem szólók:D változtass mert így csak fognak dugnak ott hagynak:D esetleg vlmi dzsipszi mellet fogsz kikötni aztán lesz baj:D
47/58 anonim válasza:
Átlagos tiniribanc :D Semmi esetre sem vagy szép!
Nagyon flegmának tűnsz... -.-
48/58 anonim válasza:
Plakáthomlok, csecsetlenke,lapos segg, ánusszáj, idétlen arckifejezés, tiniribanc. Ezekkel a szavakkal jellemeznélek
49/58 anonim válasza:
Mi van az arcoddal? Gyárilag ilyen?
50/58 QueenRavenna válasza:
1. Olyan fejed vágsz, mint aki beszart a gatyába
2. Csupa ránc már a homlokod
3. Deszka vagy
4. Szánalmas, hogy mindened rózsaszín cukormázas
5. Növessz már agyat, öcsém!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!