Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hallgat el valaki egy ilyen jelentős információt attól, aki elvileg közeli ismerőse?
Hetek óta furcsán viselkedik velem egy ismerősöm, mintha kerülne az utcán, ha mégis találkozunk, akkor pedig csak futólag köszön és int, ez pedig egyik napról a másikra változott meg így. Előtte mindig váltottunk pár szót a találkozások alkalmával, megkockáztatom, hogy vonzódunk is egymáshoz, ezért most érthetetlen a viselkedése.
Ami a legrosszabb, hogy rákérdeztem, mi a baj, erre ő csak azt tudta mondani (de azt elég sokszor elismételte), hogy ő nem haragszik rám semmiért sem, szeretné, ha jó viszonyban maradnánk ezentúl is. Nem értettem mi a francról beszél, mire a napokban egy közös ismerősünktől megtudtam (akivel egyébként csak futó ismerősök, közel sem annyira "barátok", mint mi ketten), hogy elköltözik a családjával egy másik városba. Annyira letaglózott a hír, hogy így kellett megtudnom, ráadásul egy huszadik idegentől, akinek elmondta, nekem meg nem... csak mindig hímelt-hámolt, de nem volt képes közölni velem, hogy elmegy. Nagyon rosszul esett, mert nem ezt vártam tőle. Tudom, hogy sosem lehetett volna közöttünk semmi sem, mert nem vagyunk függetlenek, de most annyira kikészültem, hogy többé nem láthatom és még csak nem is volt mersze elém állni ezzel, inkább bizonytalanságban hagyott az érthetetlen viselkedésével...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!