Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha a fiúnak 150 ismerőse van Facebookon, antiszociálisnak gondoljátok?
Mielőtt félreértenétek,nem a Facebookon élek:) De a korosztályomnak ez fontos,és hajlamosak az embert az adatlapja után megítélni.
Egy átlagos,normális,sportos,kicsit visszahúzódóbb fiú vagyok.A Facebookot csak beszélgetni használom,kb. 15 emberrel szoktam rendszeresen beszélni.Ezenkívül egy osztály, egy sportegyesületi,egy zeneiskolai és egy baráti csportban vagyok benne.Össze tudnék szedni még vagy 100 "ismerőst",de feleslegesnek érzem.Képem kb. 5 van fent. De ti,lányok ha látjátok,hogy egy srácnak csak ennyi ismerőse van,rosszabb pasinak gondoljátok,mint akinek pl.500? 17/F
én fen se vagyok nah ezt add össze ..
de amúgy majd pont a facebook alapján ítélem meg az ismerőseim...
Barátomnak van 76 ismerőse, oszt' mégis szeretem :DDD valahogy ez érdekel a legkevésbé :D :D nem is értem engem miért kéne befolyásolnia hogy hány ismerőse van :D
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!