Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi oka lenne, hogy felfigyelje...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi oka lenne, hogy felfigyeljen rám? 18/L

Figyelt kérdés

az osztályban van egy fiú, akiről úgy érzem, hogy szokott nézni, meg hogy tetszem neki..

de én nagyon csendes vagyok az osztályban, ez az utolsó évem, de még mindig nem sikerült beilleszkednem az osztályba normálisan, és mostmár nem is fogok tudni(de már nem érdekel:D)

szóval leginkább semmilyen jelét nem mutatom az igazi személyiségemnek, csak ülök, és hallgatok legtöbbször, és figyelem, amiről a többiek beszélgetnek.

Szóval nem értem, hogyha esetleg jó lenne a megérzésem, és mégis tetszem az osztálytársamnak, akkor vajon miért tetszenék neki, csak a külsőm miatt, vagy szimpatikus vagyok neki?

Csak nem értem, hogy hogy lehetnék szimpatikus, amikor kb egy szót sem szólok egész nap, főleg amikor ott van, és ezáltal semmit nem tud rólam, nem ismer, hogy milyen vagyok..

szerintetek lehet, hogy így tetszek neki?

2013. jan. 23. 21:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Shemmi(Hával ! )
2013. jan. 23. 21:29
 2/8 anonim ***** válasza:

A szemezéssel nem lehet baj

Ha nem ciki, faggasd ki a barátnődet, hátha tud valamit

Akár segíthet is

2013. jan. 23. 21:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Bocsi, az előzőt máshová akartam írni
2013. jan. 23. 21:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Lehet.Ez nincs szabályokhoz kötve.Hogy aztán később is tetszenél -e neki,mikor megismer,az majd kiderül.
 5/8 -=Koldus=- ***** válasza:
Lehet, hogy a srác az olyan kis csendes, visszahúzódó lányokat szereti, mint amilyen te vagy. Vagy legalább is amilyennek mutatod magad.
 6/8 anonim ***** válasza:

De akkor már erre is válaszolok :)

Lehet hogy valamiért szimpi vagy neki vagy csak kíváncsi rád

Neked még nem volt olyan hogy akár egy ismeretlen fiút valamiért szimpatikusnak találtál? Ő pedig azért valamennyire még ismer is

2013. jan. 23. 21:35
 7/8 A kérdező kommentje:
De igen volt:) csak én így magamat kívülről elképzelve elég szánalmasnak tartom magam:) hogy ilyen visszahúzódó nyomi vagyok
2013. jan. 23. 21:41
 8/8 rémuralom ***** válasza:
Lehet, hogy pont a titokzatosságod jön be neki. Valószínűleg semmit nem tud rólad, így aztán olyannak képzel, amilyennek akar. Mondjuk sanszos, hogy ennek megvalósulás esetén elég gyors kiábrándulás lenne a vége, az ő részéről. De ez már rajtatok múlik.
2013. jan. 23. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!