Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi oka lenne, hogy felfigyeljen rám? 18/L
az osztályban van egy fiú, akiről úgy érzem, hogy szokott nézni, meg hogy tetszem neki..
de én nagyon csendes vagyok az osztályban, ez az utolsó évem, de még mindig nem sikerült beilleszkednem az osztályba normálisan, és mostmár nem is fogok tudni(de már nem érdekel:D)
szóval leginkább semmilyen jelét nem mutatom az igazi személyiségemnek, csak ülök, és hallgatok legtöbbször, és figyelem, amiről a többiek beszélgetnek.
Szóval nem értem, hogyha esetleg jó lenne a megérzésem, és mégis tetszem az osztálytársamnak, akkor vajon miért tetszenék neki, csak a külsőm miatt, vagy szimpatikus vagyok neki?
Csak nem értem, hogy hogy lehetnék szimpatikus, amikor kb egy szót sem szólok egész nap, főleg amikor ott van, és ezáltal semmit nem tud rólam, nem ismer, hogy milyen vagyok..
szerintetek lehet, hogy így tetszek neki?
A szemezéssel nem lehet baj
Ha nem ciki, faggasd ki a barátnődet, hátha tud valamit
Akár segíthet is
De akkor már erre is válaszolok :)
Lehet hogy valamiért szimpi vagy neki vagy csak kíváncsi rád
Neked még nem volt olyan hogy akár egy ismeretlen fiút valamiért szimpatikusnak találtál? Ő pedig azért valamennyire még ismer is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!