Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy normális fiú és lány sincsen már lassan? (Lány)
Figyelt kérdés
A lányok többsége r*banc a fiúkból sincs már nagyon normális.Szóval elég nehéz egy rendes fiút találni :) És ezzel gondolom a fiúk is igy vannak hogy nehéz rendes lány találni. (természetesen akinek nem inge ne vegye magára)2013. jan. 23. 20:13
1/15 anonim válasza:
Én normális srác vagyok! De nincs normális lány, akiről azt hiszem hogy normális...na kiderül hogy az se az:D 20f
2/15 anonim válasza:
Mindenki rendes, csak a megfelelo szemlelet kell hozza.
Nem az emberek rosszak, hanem neked van elcseszett ertekrended.
3/15 anonim válasza:
Szerintem a média miatt ilyen a legtöbb fiú és lány, na persze közrejátszik a túlzott internet használat is, ami sokakat érint. Mindenki ott akar menő lenni és vannak, akik teljesen elveszítik a józan eszüket, mert azt hiszik néhény kedveléstől ők már valakik az igazi életben. (nem mindenki, de sokan) Tisztelet a kivételnek.
4/15 anonim válasza:
De van normális fiú bőven.Csak mi vagy tanulunk vagy dolgozunk.
5/15 anonim válasza:
2-es. Abba mi elcseszett, hogy nem akar olyan pasit, aki drogozik, minden hétvégén halálra issza magát? És, hogy én nem akarok olyan csajt, aki ugyan ezt csinálja, plusz még minden buliba 2-3 pasi meg van neki?
És sajna nem is találok normális lányt, vagy ha találok, az leráz. 18/f
6/15 anonim válasza:
Azért vagyunk még mi fiúk, akik normálisak :) Én is azt gondolom hogy vannak még normális lányok, akik nem ribik, csak keresni kell és nem feladni és jajgatni :)
7/15 anonim válasza:
Ilyen az élet sajna(szar) de pontosan igy van! Én is normális vagyok. egyetlen ember aki normális itt azis a haverom! 16/F
8/15 mr.Joe 093 válasza:
kislány, még nem találkoztál velem. amúgy meg ez egy jó kérdés:D
9/15 anonim válasza:
Miért legyek normális?
Ha udvarias és kedves vagyok,akkor jóbarát vagyok a lányoknak,semmi több.
Ha bunkó és nagyhanagú,akkor meg pasijelölt.
Nekem se öröm de rendesnek lenni nem éri meg.
17/F
10/15 anonim válasza:
Mi számít manapság normálisnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!