Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves lány vagyok nagyon szeretnék egy normális kapcsolatot. De a mai fiúk mind az ilyen agyon festett 15 16 éves lányokra buknak akik kiteszik mindenüket. Szerintetek van még remény?
A 2-es válaszolónak igaza van.A ti időtök is eljön...ez így igaz:)
....ès ne csüggedj!
Van, persze. Ne menjen el a kedved pár sikertelen próbálkozástól, hanem keress tovább. :)
26F
Van remény.
Én is az ilyen lányok társaságát keresem. (mit ne mondjak, tényleg nem könnyű ilyen lányokat találni) Bár jelenleg inkább csak barátkozni szeretnék, komolyabb kapcsolat még egy nagyon picit korai lenne szerintem. Komolytalant meg nem akarok :D
22/F
Hasonlo voltam hozzad... Van remeny! Emlekszem milyen maganyos voltam es milyen rossz volt. Hiszen mindnyajan szeretnenk valakihez tartozni....en 25 evesn talalkoztam a nagy szerelemmel....aztan 30 evesen a kovetkezovel amikor mar azt hittem: kesz, oreg vagyok, lehuzhatom a rolot akar bele is setalhatok egy kesbe onszantambol...36 evesen lettem anyuka.
Eredeti terveim ezek voltak: 24 evesn ferjhez megyek, es 27 evesen szuletik majd az elso gyermekem...
Van remeny es csak eld az eletedet es probalj meg boldog lenni ugy ahogy vagy. A boldog emberek vonzzak a boldogsagot. Menj el zumbazni, vagy keress valami jotekonysagi egyesuletet ahol segithetsz es ismerkedhetsz...
nem életfeltétel a párkapcsolat és valaki még sokkal később se talál senki magához illőt vagy csak kínlódik valaki mellett (az ilyen önsorsrontókra azt mondom aki hülye dögöljön meg) ennél te azért némileg előnyösebb helyzetben vagy pláne 20 évesen, inkább a magad boldogulásán kattogjon az agyad, meg a jövődön, szóval nehogy depresszióba essél itt nekünk, hanem inkább tanulj meg nyitott szemmel járni.
És nehogy itt próbálj lelkizni a többi szerencsétlen tehetetlen majom előtt, attól még a magad helyzete se lesz jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!