Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írjak neki levelet ezek után?
Van egy lány aki nagyon tetszik a suliban. Leszólítani nem tudom mivel mindig körülvan véve barátnőivel, szinte falként állnak körülötte. Szeretnék vele négyszemközt beszélni.
Facebookon nem jelölt vissza, elég kevés ismerőse van gondolom csak az igazi ismerőseit jelöli vissza. Írjak neki levelet ezek után? vagy Leégetném magam?
én 18 éves fiú vagyok ő pedig 16 éves lány.
nem. pont hogy nagyon jól esne az egójának, tuti nem fog elküldeni
akkor fogsz beégni, amikor majd úgy beszél ki a barátnői előtt és röhögnek körbe a hátad mögött, úgy hogy mindenki hallod, na akkor fogsz beégni
ja és persze ráírsz
és úgy beszél ki
viszont ha valaki tökösen odamegy, az soha sem fog beégni
láttam írtál üzenetet, de itt válaszolok
nem tudom, hogy milyen negatív véleményről beszélsz, én a véleményemet írom, ami tutira biztosan működik
ha üzenetet írsz, akkor a hátad mögött fognak kinevetni, azt fogják mondani, hogy nyúl vagy
ha elé állsz és domináns vagy, senki sem fog még a szemedbe sem nézni, max pár mp-re. te meg megmondod a csajnak, hogy tetszik és ismerkedjetek meg, azonnal le fog fagyni ha mindent jól csinálsz. valószínűleg ez vonzalmat fog kiváltani és igent fog mondani. de ha csak ráírsz, semmit nem érsz el, mert semmit nem váltasz ki belőle, inkább olyasmit fog gondolni, hogy félsz odamenni, ami nagyon nem vonzó, sőt ilyenkor leszel nevetséges helyzetben.
menj oda, de ne úgy mint egy nyúl, hanem mint egy laza srác. ha nem megy, akkor igyál meg 1-2 felest előtte és garantáltan menni fog
bátorság
hidd el nekem, hogy ha nem mész oda, hanem neten próbálkozol, nagyon kicsi az esély, hogy összejöjj egy bombanővel, olyannal,akihez élőben is odamennek a tökös emberek, egyértelműen tökös embert fog választani, egy olyan emberrel szemben ha véletlenül össze is jönne veled neten keresztül, nem tudnád megtartani, mert az első domináns srác elszeretné tőled. hidd el nekem, hogy ha nem mész oda személyesen, biztos, hogy nem fog összejönni, az önbizalmadat rombolja, és jó úton fogsz haladni afelé, hogy 30 évesen is ezen az oldalon kérdezgesd, hogy szűz vagyok gáz? igen, qvára gáz. viszont ha odamész, akkor biztosan fejlődni fogsz, és egyre könnyebben fogsz utána tudni leszólítani csajokat, akkor is ha nem fog összejönni, ez így van! én nem olyan rég mentem hasonlón keresztül mint te! 20 éves vagyok ,tudom miről beszélek
ma 2 csaj mondott igent olyan provokatív közeledésre, hogy eldobnád az agyad. szexuálisan néhány szóval felizgattam őket, szerinted ez írásban lehetséges lett volna? nem! egyébként mindkettőnek barátja van! simán otthagynák őket, mert jött egy olyan, mint én egy dominánsabb, jóképűbb mint a barátja! csak magabiztosnak kell lenni, ennyi az egész
oké. beszéljünk privátban
a további kérdéseidet privátban tedd fel és ott fogok válaszolni, az előzőt is azért írtam, hogy más is tanulhasson.
egyébként van egy módszer, amivel lenyugtathatod magad!
tudományosan bizonyított tény, hogy a szituációt elképzelve, az agyadban stresszhelyzetet generálsz magadban, vagy az adott stressz szituáció közben végzel egy nyugtató gyakorlatot!
a nyugtató gyakorlatot úgy végezd, hogy kifújod a levegőt, majd 15-20 mp-ig nem veszel levegőt, addig, ameddig nem fáj nagyon! van ahol erre a jóga gyakorlatra 8 mp-et írnak, de egy fiatalnak mint te azért tartsa tovább, én olyan 25 mp-ig bírom ki de én rendesen sportolok. ezután szép lassan belélegzed a levegőt és a stressz helyzet azonnal elmúlik, a stresszt a megemelkedett tejsav okozza, amit ez a gyakorlat kiegyenlít és nyugodtan oda fogsz tudni menni mert a stresz elmúlik
ez egy tudományosan bizonyított jóga gyakorlat, mindenkinél egyformán tökéletesen hatásos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!