Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szex tényleg megold "mindent"?
Figyelt kérdés
Ti beszélgetés helyett inkább összebújtok, és "elfelejtődik" ezzel a vita, vagy először átbeszélitek a problémákat? Annyiszor hallom ezt, hogy a szex a legjobb stresszoldó és konfliktuskezelő, ezek szerint én maradi vagyok, mert mi átbeszéljük a dolgokat, én "haraggal" nem tudnék ágyba bújni a párommal. Nálatok?2013. jan. 23. 18:24
1/3 anonim válasza:
Sokan félreértik ezt. a Szex tényleg jo stressozldo mert ellazitja az embert, de haraggal butaság szeretkezni mert abobl még nagyob butaságok lehetnek. A sex, mint vita levezetése és a közös békülésként jó stresszoldó :)
2/3 poiu válasza:
Ha megy, akkor legjobb az összebújás és utána a megbeszélés - ha egyáltalán szükség van rá. El nem felejtődik, mert valaki rosszul reagált, vagy félreértett valalmit stb. ha nem is direktben, de meg kell érteni, mi történt, hogy ne ismétlődjön, vagy elfogadásra találjon.
3/3 anonim válasza:
Nálunk bejött mindig. De csak ha előtte már egymáshoz sem szóltunk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!